- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся момиче от Пловдив или Стара Загора..
Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая гугуТка ме разбива..![]()
порови се в album.bg там може да я намериш има много хора от стара загора от пловдив не чак толкова![]()
![]()
Странна болка е да умираш
от носталгия по нещо,
което никога няма да изживееш...
finger
Много готина тема, писали са много песимисти и оптимисти, аз не съм от най-големите оптимиски, но според мен има шанс да е намериш рано или късно! Лично на мен ми се е случвало като мине известно време да срещна същите хора, така че не се отчайвай нали 1 път се живее, при положение, че ти е направила голямо впечатление, нищо не губиш, ако опиташ! Аз съм от Пловдив и всяка една Катя, която познавам ще е питам дали е била на въпросния влак!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Каквоо стана![]()
Testis unus,testis nullus...
мхм..момчето така и не писа кво е станало?отказа ли се ?и аз имах подобен случай преди година бях на гарата в шумен и имаше мн сладко момче(още помня как изглеждаше)ама..за 1 час така не се усмелих да отида да се запозная с него (може би и защото не бях сама) но както и да е..минало заминало
![]()
Cruel Intentions
Евала пич ,дано намериш мацката и да си поговорите поне малко
Така аз съм от стара загора.... и ми се появиха 1-2 познати който отговарят на 90% от това което каза![]()
начи виж в сайта http://bgstar.eu да спомена че 80-90% от Стара Загора имат регистраций вътре ..... айде успех :P
Оня ден я видях на гарата в Две Могили,
пасеше джанки.
Ще я намериш,споко![]()
![]()
Наеми детектив монкккккккк![]()
пффф...
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Колко сме оригинални!Първоначално написано от MaDDnes-f
Testis unus,testis nullus...
налиПървоначално написано от vladuha haili
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Брато мисля че преиграваш.
Не се излагай така.Ако имаш късмет някой ден някой път на някое място можеш да се засечеш с нея...България не е толкoва голяма![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Той май се отказа![]()
Не се е отказал.. Просто няма кво друго да направи.. Поне аз не се сещам..Първоначално написано от sladku_bebzi
forum.stz-bg.com
Влез в aha.bg например...Направи си акаунт -> отиди на търсене -> после на разширено търсене -> вкарай всичко, което знаеш за нея (кг, височина, коса, телосложение, град, име) -> пробвай различни комбинации и търси.Почти всички имат аха, така че имаш шанс.
Ами, според мен, пиши във форума на Локомотив Пловдив или Ботев Пловдив и също пусни и по една тема във форума на Наполетани и Лаута Хуулс.
Тия пичове може да я знаят.
И аз съм от Пловдив.
И се сещам за доста Катита, запалени по един от тия двата отбора.
Даже се сещам за една катя с тъмна коса и на тва описание, което ти даде..
Пиши ми лично как ти е скайпа, за да ти пиша и да ти дам нейна снимка.
Сещам се за още една Катя, но тя обаче е руса.
Ta, дали съм се отказал само Аз си знам
Може да не правя нищо , ама няма как да забравя това
В момента .. просто не ми е до това .. не , че ако видя момичето няма да си счупя краката да я настигна и да я питам дали иска да излезнем някъде на Кафе .. ама каква е вероятността ?
Не , че нещо , ама аз съм реалист ..
В момента гледам .. да постигна нещо което е реално достижимо ..
За съжаление и това което имам в главата е недостижимо , поради простата причина , че историята е писана , и няма как да се промени ..
Малко хора могат да ме разберат.
Благодаря на всички за коментарите до момента ..
България може да е малка , но има такива дупки в които човек може да се скрие , та не се знае кой е тук и кой не ..
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Просто забелязах, че беше спрял да пише за известно време, за тва го написах.А да пиша нещо по темата няма сми, нито съм от Пловдив или Стара Загора, нито ще видя тва момиче някога.. Освен успех нз кво друго да кажа.Първоначално написано от lizzard_92