.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    Хасково

ЗОВ ЗА ПОМОЩ-ЕСЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И ЛЮБОВТА!!!

Трябва ми есе по английски на тема LOVE AND FRIENDSHIP!Моля,ако някои има нещо по темата да ми го напише ще бъда много благодарна на всеки написал нещо,макар и кратко Благодаря предварително!!!

http://www.123helpme.com/search.asp?text=Friendship

п.с Чичко Гугъл знае всичко...!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    In Devil's Castle
    не мисля,че е за тук темата....
    someone else...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз пък не мисля, че на мързеливи парцали, дето дори не си правят труда сами в интернет да си потърсят темата, не говоря да я напишат, не трябва да се оказва помощ.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Хасково
    MoOnLiGhT_ShAdOw в момента ми е въглен в ботуша... имам изпит по английски,който дори не се знае кога ще бъде... не съм мързелива,но не мога да се справя с всички неща... Парцал... не е най-уместната дума,която може да се използва в този случай.Един уважаващ себе си човек не би си позволил да използва такива квалификации в публичен форум.Обърнах се за помощ към тези,които имат желание и време да помогнат.Помощта не е задължителна,а обидите още по-малко.Явно си ядосан/а на някого.Съжалявам,не очаквах такива грубости от млад човек!Моят съвет е,ако и друг път си в лошо настроение,не си го изкарвай на останалите,а си потопи краката в студена вода и ще ти мине Явно "сянката" не е само в ника ти,а е обсебила и душата ти!Толкова негативизъм и песимизъм,граничащ с грубост... LOVE IS THE ANSWER!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от hameleon
    MoOnLiGhT_ShAdOw в момента ми е въглен в ботуша... имам изпит по английски,който дори не се знае кога ще бъде... не съм мързелива,но не мога да се справя с всички неща... Парцал... не е най-уместната дума,която може да се използва в този случай.Един уважаващ себе си човек не би си позволил да използва такива квалификации в публичен форум.Обърнах се за помощ към тези,които имат желание и време да помогнат.Помощта не е задължителна,а обидите още по-малко.Явно си ядосан/а на някого.Съжалявам,не очаквах такива грубости от млад човек!Моят съвет е,ако и друг път си в лошо настроение,не си го изкарвай на останалите,а си потопи краката в студена вода и ще ти мине Явно "сянката" не е само в ника ти,а е обсебила и душата ти!Толкова негативизъм и песимизъм,граничащ с грубост... LOVE IS THE ANSWER!!!
    Преди малко в поста ти прочетох, че съм кифла, ама явно си решила да го промениш... Както и да е. Под парцал имах предвид човек, сега трябва да съжалявам, че съм употребила жаргон. Второ, въобще не ме познаваш, че да правиш такова глобално заключение колко съм негативна и груба или дали съм обсебена от каквато и да е сянка. Трето, както ти го казаха, чичко Гугъл знае всичко, едва ли момичето отгоре е взело материалите от другаде, просто си е направила труда да потърси. Четвърто, и аз съм държала неведнъж изпити по английски, честно да ти кажа, за пръв път чувам да изнасят темите предварително, особено след като точните дати не са определени - няма как да се "справиш" със съчинението преди изпита просто защото няма откъде да знаеш за какво трябва да пишеш. Пето, и ти си млад човек, съдейки по това, че пишеш в тийнейджърски форум, аз пък лично смятам, че един самоуважаващ се човек трябва да постига успехите си (респективно провалите си) сам.

И да, наистина не ми е леко в момента, но все пак не съм тръгнала да мрънкам например "Кой ще ми реши еди-каква си задача, защото утре имам контролно по геометрия".
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Хасково
    Изпаднахме в излишен спор.Имам изпит,но не съм казала,че това е тема за него.Просто госпожата ни даде няколко примерни варианта.Аз написах 5-те,но вече съм уморена,за това поисках малко помощ.Мисля,че това е идеята на форума.Нито за момент не съм си помисляла да поискам готова разработка.Самата аз винаги имам мнение и обичам да го отстоявам.Определено в края на този дълъг и изморителен ден една идея щеше да ми дойде добре.Както и да е... Съжалявам,може и да съм била малко остра,но определено не съм привърженичка на жаргона."Парцал" навява на всеки,предполагам,асоциаци и за мръсотия,нечистоплътност и бедна душевност.А се отказах от определението "кифла",защото бе грубо и живота е достатъчно динамичен и агресивен,за да бъдем такива и във форумите
    Пожелавам ти една различна и хубава вечер и дано хората,на които разчиташ никога не те предават!

Град
    Хасково

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ми то почти едно и също, само че като сте гаджета се шибате... гГАГхХАХХАХАХАХАХАХ
    The Spark

Град
    Нито за момент не съм си помисляла да поискам готова разработка.

Ти точно това направи... Но както и да е, предполагам, че и на мен ми се е случвало преди нещо важно да си пилея времето, а накрая то да не ми стигне, да ми се струпа много работа наведнъж и да се чудя кое по-напред да свърша... Но ако действително учителката ви е дала 5 теми от днес за утре, поне я "благослови" наум и от мое име, защото честно казано не понасям учители, поставящи непосилни задачи и мислейки го за нормално...

Мога единствено да ти пожелая успешен изпит.

Re: ЗОВ ЗА ПОМОЩ-ЕСЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И ЛЮБОВТА!!!

Трябва ми есе по английски на тема LOVE AND FRIENDSHIP!Моля,ако някои има нещо по темата да ми го напише ще бъда много благодарна на всеки написал нещо,макар и кратко Благодаря предварително!!!
    Ти есе знаеш ли какво е?Да излагаш собствено мнение по въпроса и отново да си противоречиш със СОБСТВЕНИТЕ ТИ ДУМИ!Трябва ти да си го мислиш.То пък толкова хубаво ,че е есе и то на толкова хубава тема и още по-хубаво на английски лелеееее

Абе хора! Той сайт не случайно се казва TEEN PROBLEM ! Тряя си помагаме един друг ... а вие обратното - КАРАТЕ СЕ! Нека спрем тоя спор и вместо да се карате помогнете един на друг

Град
    Както забеляза, спряхме си. Ама на мен ми е чудно защо нито един модератор досега не е преместил темата, където й е мястото... Във всеки случай не е в раздел "Любов".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си