.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: "сефтето"

"сефтето"

някой би ли ми обяснил какво е приживяването... какво се случва с теб... боли ли ?? (момче съм) ами ако не отцеля правилното място.. моля ви даите ми повече информация ...

Guest
    то освен там и в дупето няма къде да влезне е мойто момче но не се бърка дупката така лесно така че споко момичетата някой ги боли някой не,но по принцип боли при първия път,преживяването е върховно,чети из инернет..да се образоваш малко

Град
    Maina Town
    vij sq kato doide momenta 6te vidi6 4e 6te uceli6 samo vnimavai v koq dupka 6te vlezne....4e da ne stane gaff
    I don't make love,Baby we make magic....

Guest
    как пък ше сбърка дупката ей тва не ми е ясно..

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от darchu
    как пък ше сбърка дупката ей тва не ми е ясно..
    mi vij kfo e napisal "ako ne ucelq pravilnoto mqsto.."

Guest
    ем щот не е пробвал пък и виш че по тва което е написал все едно си мисли че има сто дупки и той си има дупка на дупето така че би треало да знае каде се намира тя,и по тая логика остава само една

Град
    Maina Town
    i ti si prav.az re6ih malko da se po6eguvam......

Guest
    щом пък съм прав,а не права

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Преди да се пробваш да "отцелиш" каквото и да било, малко порасни на акъл (че сигурно и физически ще ти е нужно) и се пообразовай, защото ти липсва обща сексуална култура.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: "сефтето"

Цитирай Първоначално написано от Dehumanization
    някой би ли ми обяснил какво е приживяването... какво се случва с теб... боли ли ?? (момче съм) ами ако не отцеля правилното място.. моля ви даите ми повече информация ...
    nego misli mnogo kato doide momenta 6te razbere6 kakvo da pravi6

Мястото няма как да не го налучкаш.В дупето ще влезе много по - трудно.Ама преди да тръгнеш да правиш нещо прочети малко повече за секса,за последиците от него и чак тогава тръгвай да правиш нещо

Град
    софия
    ми няма вероятност да не уцелиш
    а до това дали ще те боли или какво ще е преживяването си е до човек при всеки е различно и попринцип не би трябвало да те боли

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    bahti ne moje da bude istina vsi4ki da pitat tuka kak da praqt sex basi jiveem v 21 vek i ne moje da ne znae6 kak stava basi i kade da go vkara6

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    bahti ne moje da bude istina vsi4ki da pitat tuka kak da praqt sex basi jiveem v 21 vek i ne moje da ne znae6 kak stava basi i kade da go vkara6
    Стига ве баце и такива ги има бе, не всеки има достатъчно знания на тема: Секс
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Пич вярно трябва да внимаваш, много дупки има много нещо хахахаха
    The Spark

Супер фен
    ne e mn stra6no vapreki 4e mom4etata mn se pritesnqvat poneje se smqta 4e trqbva da sa vode6tite v sexa i da znaqt i razbirat,no spored men tva e v golqm procent instinkt,a tankostite se nau4avat s opita,nqma stra6no vs pravqt sex
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

wnimawai de barka6 4e batko mi we4e 3 meseca hodi s premazan pryst, nqkolko operacii i sega plasti4na my praiha taka 4e wnimawai w na koq macka w koq dupka 6e brakne6!!!!!!! est se 6eg, prasta si go s4upi pri trugow incident ama mn se ebawaha s nego 4e barkal tuk tame! misalta mi be6e na batko mi prysta, na teb moje i drugo! a ako se qdosa gledai mackata kaw 6e ti go wkara( w prawilnata dupkA) WS 1 PREDMET naokolo moje da i posluji kato orudie na truda dano nqma swe6tnici okolo was

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си