Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Цитирай Първоначално написано от Lorein
Еми и аз си търся работа... Товя лято ставам на 16, от Русе съм. Но май и тази година нищо няма да намеря...
Виж в jobs.bg Все ще се намери нещо.
Или пробвай като продавачка на сладолед... гледах, че търсеха по едно време до CBA... Иначе по центъра сервитьорка - без връзки - трудничко, но не е мисията невъзможна!
Минах по този път. Правя се на супер чаровно и усмихнато детенце, учтиво, и аха-аха да ми излезе късмета, и точно в този момент като им изтръскам, че нямам 18 и гледай как усмивката отсреща помръква и следва едно: "Съжалявам, но не можем да ви наемем на работа, мрън-мрън.. нам си какво"... Това лято май ще побачкам в софия. Даже съм си набелязала няколко в jobs.bg и се залавям да пиша cv след малко.
Валентинке, замисляла ли си се, че някои под 18 също трябва да помагат вкъщи или поради финансови затруднения сами да си плащат образованието(а.к.а курсовете, щото наш'та система ...)? И че вместо да се шляят безцелно, могат да си оползотворят времето с нещо, което ще им помогне - да се научиш да работиш в екип - безценно качество е, пък и в повечето случаи са млади хора, навлизат в нова среда, нови познанства, нова страна на живота... какво толкова лошо
Мерси Проверих в сайта, има 1-2 оферти за сервитьорки, където не пише дали има изисквания за годините... Малко не се виждам като такава, но може и да поразуча още