.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    stara zagora

помогнете биеееееее

От близо две години харесвам едно момче.Много пъти съм му го казвала.Той винаги обаче мв отрязваше,но въпреки всичко излизахме в продължение на 1 година и 1-2 месеца почти секи ден но само така...и по едно време всичко приключи.Преди два месеца случаино се видяхме .След това тои взе да ме търси да иска да излизаме и тай лафим си тои постояно се усмихва.Говорим си но аз още имам чувства.Дали нещо се е променило за да ме търси.Помогнете какво да правя.Междудругото той мн слуша фр си.Плс помогнете какво да правя.:( Всмисъл да ли да му кажа отново че го харесвам обичам или...[който за парви пат вижда тая тема нека пише по нея плс кажете мнение :grin:
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Ami spored mene nedei da pribarzva6 da mu kazva6,4e ima6 4yvstva kam nego.Izlizaite,zabavlqvaite se.6tom e zapo4nal otnovo da te tarsi sigyrno ima nqkakuv interes kam teb.Prosto ne mu kazvai otkrito kakvo 4yvstva6...pravi mu nameci v protiven slu4ai moje da se otrapne izvednuj.Neznam pone pri mene be6e stanalo taka.

Град
    Велико Търново
    spored men po-dobre razberi parvo dali toi ima 4uvstva kam teb i ako go priznae,kaji my i ti za tvoite,ne pribarzvai da mu kazva6,za6toto ako go napravi6 ,moje i pak da te otreje.uspeh
    Руса кукличка

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    spored men po-dobre razberi parvo dali toi ima 4uvstva kam teb i ako go priznae,kaji my i ti za tvoite,ne pribarzvai da mu kazva6,za6toto ako go napravi6 ,moje i pak da te otreje.uspeh

+1
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Според мен трябва да му кажеш какво чувстваш....направи го а пък ако той не ти отвърне със същото поне няма да си губиш времето с него :P

Град
    Видин
    Кой те бие пък тебе бе ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Абе като за начало изчакай,но недей да чакаш мн да не останеш с празни ръце

Мега фен
    Нищо няма да излезе и от вас.. ,няма никакъв смисъл..

Град
    In Devil's Castle
    оф,ами....според мен изчакай,за да видиш дали има коренна промяна в отношението му към теб и тогава вече,ако има,можеш да направиш признание
    someone else...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ми единствения начин да разбереш е да питаш... Едва ли ще си каже сам, щом толкова време сте си просто фр...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си