.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Депресирана съм...

Пша тая тема от името на една приятелка.Ситуацията НЕ се отнася за мен, просто нещо тя неможе да си направи рег.Повтарям написаното НЕ е за мен, но ми е мн близка и от нейно име ви моля да кажете какво да направи, за да й мине щото вече наистина е гадно:

Офф мн съм депресирана от както харесвах едно момче...харесвах го половин година и бях мн тъжна щото не ми обръщаше внимание и накрая като ми обърна и на мене ми стана безразличен...обаче просто ми е мн гадно сяка вечер,и мисля, че съм свикнала вече да съм депресирана и не знам как да си върна щастието...хелп плс...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Оф, не разбирам къв е проблема?! Мисля, че искаш внимание и за тва си депресирана без причина...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Велико Търново
    i az ne6to ne shva6tam kvo kat e depresirana,kav izob6to e problema?6tom ne izpitva ve4e ni6to kam tva mom4e da ne se zanimava s nego
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ами гадно й е...сдухано...плаче...нервира се...етц
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    somewhere over the rainbow
    Момиче,Хитлер ако те беше чул,чеше да възкръсне,после пак да се самоубие и да се обърне в гроба.Ти не си депресирана,просто трябва да си намериш хоби.В противен случей ще се побъркаш от еднообразието на ежедневието си и светът ще те смачка с огромните си лапи на скуката.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    малко и е секса, да одари една жица да оправим нещата
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Добре, кое му е неразбищото? Момичето в прав текст казва, че е тъжно и депресирано... кое толкова не вдявате? Харесвала едно момче и тъжала, докато той не й обърнал внимание, след което пък й станал безразличен... и явно се чувства 'празна' и нещастна в момента...

пфф няма лек... вариант 1 - или те тресат ония пубертетски моменти... или си в 'цикъл'... Намери си хоби и си запълвай времето с нещо, което няма да те кара да мислиш много.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Нз на колко си но на тази възраст която предполагам че си не е редно да си пропиляваш дните в депресия
    [img][/img]

Град
    Варна
    нали се сещаш че хората са казали .. когато искаш нещо дълго време и по някаква причина не се получи после като дойде при теб е безразлично .. така че спохх .. и аз съм изпадала в такава ситуация .. нормално е според мен .. а колкото до деоресията забавлявай се повече .. направи си живота по весел ..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    да сипа ли или не ?
    The Spark

Някои хора страдат от синдрома 'Искам да съм в депресия, а ако няма за какво - намирам си причина'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Някои хора страдат от синдрома 'Искам да съм в депресия, а ако няма за какво - намирам си причина'.
    Е това е приказка!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    In Devil's Castle
    Wrathchild написа:

напълно вярно.....я да се усмихне малко
    someone else...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Момиче,Хитлер ако те беше чул,чеше да възкръсне,после пак да се самоубие и да се обърне в гроба.Ти не си депресирана,просто трябва да си намериш хоби.В противен случей ще се побъркаш от еднообразието на ежедневието си и светът ще те смачка с огромните си лапи на скуката.
    А тъй... Малко разнообразие ти трябва...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си