.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Хранене

Хранене

Как трябва да се храня , че да подържам някакъв спортен вид.. всмисъл след като тренирам и после да знам какво да ям , а не след тренировка и Хоп пак да си върна калориите , че и да ги прехвърля стократно Тряя ми някаква програма... не искам диета или нещо подобно за отслабване .. искам някаква програма + подходящи тренировки

мерси предварително
    Между другото съм на 14 да знаете ако има някакво значение това и съм Момче

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ами не искаш разни диети...мои приятели момчета ходят на фитнес или спортуват и това е ..ядат каквото искат без мн мн да се ограничават..но все пак не се нахвърлят на много много мазно,а пък и ти каквото ядеш нали на следващата тренировка ще го изгориш

Повече от фен Аватара на plamka
    Яж протеини. Месо, яйца, млечни продукти и т.н. Доколкото знам в праховете, които се разтварят и се пият ( нз как се казват... тея които мъцете ги пият като ходят на фитнес ) има яйчно нещо си и много протеини.

Омръзна ми вече,бе хора.В сайтовете за фитнес са много,много по-грамотни.Прахове ще пие,да се натрови....
    След тренировка един банан ти е стига,два часа след тренировка пуешки гърди със салата и няколко маслини или друга белтъчна храна със зеленчук.

И в мазното няма нищо лошо,човекът се нуждае от полезни мазнини,хората слабеят с ВМ диета,аман от глупости.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Омръзна ми вече,бе хора.В сайтовете за фитнес са много,много по-грамотни.Прахове ще пие,да се натрови....
    След тренировка един банан ти е стига,два часа след тренировка пуешки гърди със салата и няколко маслини или друга белтъчна храна със зеленчук.

И в мазното няма нищо лошо,човекът се нуждае от полезни мазнини,хората слабеят с ВМ диета,аман от глупости.
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен
    Град
    София
    Най- добре инструктурът да ти изготви хранителен режим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си