значи очертава се парти ф един приятел и с едно момиче искам мн да правя секс на това парти и двамата сме девствени проблема е там че ми е чудно ако има кръв да не омажем чаршафите на спалнята на маика муще е тапо има ли шанс да няма кръв или пък някво друго спасение
![]()
П.С ебал съм му маиката на препинателните знаци![]()
![]()
boje....za kvi ne6ta 6te pritesnqva....nqma stra6no,kato draifate kak se opravqte?!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
е..1-2 капки няма да ви сбъркат,постелете си нещо там отдоло и готово![]()
Еби му майката и на леглото на родителите... Еби майката и на пичката, дето ще ебеш ако искаш!Първоначално написано от go71n
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
предпочитам само пичката да е*а ;]Първоначално написано от Ферма за птици
Ми сложете нещо отдолу...Например кърпа и ако има нещо няма да намажете чаршафите...Аре успех!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
мммммм-горкото момиче-първи път на купон,колко ли "добри"приятели ще ви прекъснат и без това сдуханата ситуация![]()
може да го оближат ако си падат садомаз-Н-о некви си перверзници такива ...... на спалнята на майка му а .... аааааааахаха не са прай така .... ако искаш свърши върху възглавницата на баща му и го изчисти с четката за зъби на някой от тяхното семействоПървоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
1+
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Първоначално написано от go71n
metni si teniskata![]()
Абсолютно.Първоначално написано от pinkdiamonds