.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

УЖАС! Миризма въпреки добрата хигиена!!

Хора помагайте! Момче на 17 съм. Значи сега лятото (не точно лято, ама си е бая жегичка) не се изпотявам почти никъде, обаче там долу има една кофти миризма.. По принцип се къпах до 2 пъти на ден (минимум 1, максимум 2), обаче откакто забелязах миризмата се къпя по 3 пъти цялостно и отделно си мия патката по 3-4 пъти дневно с хубав интимен сапун.
    ------------------------------------------------
    Плс, помагайте! Съвети или ако някой друг е имал подобен проблем? Лино не намирам миризмата за натрапчива или неприятна, но просто когато приятелката ми духа ми става кофти, щото можа да има кофти вкус в устата

nz pi4, ako ima6 bogata rastitelnost moje i da ti smyrdqt topkite! okosi liwadata i wij za kwo stawa na wapros ( ako ne si) ina4e limonow sok i si gotow, stiga da ne polu4i6 nqkwo draznenie

, не не обичам дори и 1мм косъмчета да имам. всеки ден ги махам доста старателно.
    Лимонов сок? я кажи малко повече по въпроса :s

ami 4uwal sam 4e premahwa mirizmi, ne sam probwal, 1 fr probwa oba4e izpitwa6e malak diskomfort parwite nqkolko pati, ako nqma6 nqkwi alergii ili pro4ee probwai, mie6 i sas soka-hem na mackata ti 6te i miri6e na hubawo, a soka e s baktericidno deistwie, nai-dobre pitai li4niq lekar no spored men e nekaw hormonqlen disbalans ili hiperfunkciq na potnite jlezi, 6e se oprawi

abe i az imam 1 problem-imam bemka na hy* i me e mn gadno, w smisal tq e samo nqkwo petance ama sedi mn gadno to4no na glawi4kata are ako nqkoe momi4e wleze da pi6e towa mn li bi otwratilo nqkoq? ms predwaritelno!

мда и аз мисля така. не толкова хормонален дисбаланс а по-скоро хиперфункция на жлезите И все пак ми е кофти..

както и да е- 10х мн! ще пробвам това ако не намеря нищо друго

armagedonski
    abe i az imam 1 problem-imam bemka na hy* i me e mn gadno, w smisal tq e samo nqkwo petance ama sedi mn gadno to4no na glawi4kata are ako nqkoe momi4e wleze da pi6e towa mn li bi otwratilo nqkoq? ms predwaritelno!
    -------------------------------------------------------------
    edva 6te e mnogo priqtno na nqkoq madama az specialno ne sam imala takiva sly4ai
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Добре дошъл в действителността, където личната хигиена е едно, а природните дадености - съвсем друго, като едното не може да промени другото изцяло. И не се притеснявай, тази миризма хич не е толкова гадна, даже на дамите на 16+ години им харесва, така че не бери грижа.
    Левски шампион але але!

are ako ima i drugi takiwa kato men na koito sydbata e widqla smetkata neka pi6at da onmenim opit pone kak prenebregwate nqkoi swoi kozmeti4ni nedostataci, w smisal srama ot tqh 6tot ne wsi4ko se skriwa s grim i dr podobni! oba4e pone 1 me kefi tuka-malko sa horata koito si prawqt ebawka i se podigrawat s ostanalite, towa e dobre, qwno mladejite tuk sa po pekani ot teq w moq grad!

Цитирай Първоначално написано от armagedonski
    щом е самo петънце какво му е няма проблем и приятеля ми има и даже ми е симпатична бемчицата :P

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

хм...приятелят ми си има специфична миризма там долу,която...адски много ме възбужда... Това е нормално според мен.
    Но ако е остра и силна,вече говорим за бактериална инфекция.В такъв случай отиди на уролог(или дерматолог със специалност полово предавани болести и инфекции),или гинеколог(да,те разбират от такива неща,нищо че работят с жени)

a pi4, setih se probwai s woda za usta! a do ostanalite-ms za razbiraneto

пушиш ли много?

къпеш се по няколко пъти на ден и пак мирише е.... незнам
    I"m Lonely ...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Фен
    Град
    На покрива!!!
    хах И моя има специфична миризма ама много ми действа да ти кажа, защото си ми мирише на него и си ми харесва

А пича с бемката: ако е малка черна точица НП виж ако е бадавицо тогава би било отвращаващо иначе няма лошо
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

аве пи4 докато не си обрасне6 патока и по 5 пати да се капе6 6е ти мири6е мизернито си ти

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Foxa
    аве пи4 докато не си обрасне6 патока и по 5 пати да се капе6 6е ти мири6е мизернито си ти
    деа тоя фокс

Хвани на къс пас последта с която си бил и я разпитай яко.... на мен това ми звуч като трипер!
    Споко лекува се.........

Град
    аз бих казал ...умира се

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    аз бих казал ...умира се
    Е и това е вид лек!

Град
    да с тва като се излекуваш, повече не се разболяваш

АМИН...........!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Ужс... пазете се бе момчета... не топкайте където дадът... ще ви трябват инструментите още доста време
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си