.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124
    Град
    Варнаа

Обмислям самоубийство

Ами,какво да ви кажа - обмислям самоубийство... единственото което ме спира е това,че много ще ме боли,а аз не искам
    Причините са много... харесах си там един от 12 клас от нашето даскало,ама той така жестоко ме отряза че просто... нямам си приятел и ми е страшно тъпо.. майка ми е истеричка и за всяка простотия която сестра ми направи аз го отнасям.. много ми е трудно,помогнете!!!
    ак0 снеГъТ е к0каин,аз ще Бъда - СНЕГОРИН!!!

Град
    Русе
    E kak ще се самоубиваш Не ГО ПРАВИ!живеем само един живот все пак и той е много ценен...ще си намериш приятел спокойно, това, че този 12 класник те е отрязал не значи, че си грозна или нещо подобно..просто не те е оценил като човек.Колкото до майка ти не и обръщай особено голямо внимание явно просто си е такава..поговори с нея, кажи и кое те влудява, дразни, кажи и че не си винаги ти винавната..Излизай с приятелки/приятели, запълвай си вреемето, за да не може да се самосъжаляваш и да мислиш за самоубийсто..
    ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ако мислеше да се самоубиваш, досега да си го направила...
    Тва са простотии. След време ще се смееш над това че си харесвала еди си кой и си мислила да си слагаш край на живота заради него!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Русе
    сега се сетих за нещо ако искаш да привлечеш внимание и да не умираш просто се нагълтай с хапчета..
    ...

Град
    Варнаа
    то на майка ми не че ще и пукне,че съм се нагълтала с хапчета.. аз съм сигурна че ако и оставаше 1 мин. живот щеше да я отдели да ми се навика едно хубаво

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от maybecome
    то на майка ми не че ще и пукне,че съм се нагълтала с хапчета.. аз съм сигурна че ако и оставаше 1 мин. живот щеше да я отдели да ми се навика едно хубаво
    В това се съмнявам да не я интересува живота на детето и .На колко си години?
    ...

Град
    Варнаа
    на 12

1-во нещата не са толкова трагични колкото ти се струва (спокойно с всички се случва да си мислят, че всичко няма смисъл че няма друг изход)
    2-ро вярваш или не аз мисля, че поне на майка ти и пука за теб
    и 3-то живота е труден и само страхливците бягат по този начин от него

ei piklo kvo se pri6 na interesna ma , ili se samoubivai ili ne men kvo me interesyva , i onq ot 12ti klas da ne e pedofil ka nqma da te otreji kat si na 12 g aman ot takiva kato tebe

Град
    Русе
    на 12
    Олеле и аз съм седнала да пиша коментари като си мислех, че наистина е сериозно..Разбира се, че този 12класник няма да се занимава с теб...Ти какво очакваш незнам...То да се каже още с куклите си играеш пък мислиш за самоубийство..Оправи се малко бе момиче..............!!!!!!!
    ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    на 12
    знам как е на 12. Сега съм на 18 и съм все 0ще жив и от време-навреме се радвам на живота. Що не пробваш и ти ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Варнаа
    Цитирай Първоначално написано от comics
    на 12
    знам как е на 12. Сега съм на 18 и съм все 0ще жив и от време-навреме се радвам на живота. Що не пробваш и ти ?
    добре започвам

Prestanete samo da kritikvate - momi4eto se nujdae ot s1vet.
    Po temata: Nz kak da zapo4na - tfa s maikati mi e do bolka poznato, tfa s mom4eto e kofti, no vse pak razlikata vi e golqma - q pomisli kakva vr1zka 6te e - toi jivee mn po-dr jivot ot teb, q pomisli maikati kak 6te6e da reagira n atazi vr1zka... Kolkoto do samoubiistvoto i az do skoro serozno go obmisl1h i takiva ne6ta mi idvaha v glavata, 4e ... daje si rezh venite, no ne ti go prepor14vam 4e mn boli ... Ae kasmet, ako iska6 s1vet pi6i na LS..
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Варнаа
    Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    Prestanete samo da kritikvate - momi4eto se nujdae ot s1vet.
    Po temata: Nz kak da zapo4na - tfa s maikati mi e do bolka poznato, tfa s mom4eto e kofti, no vse pak razlikata vi e golqma - q pomisli kakva vr1zka 6te e - toi jivee mn po-dr jivot ot teb, q pomisli maikati kak 6te6e da reagira n atazi vr1zka... Kolkoto do samoubiistvoto i az do skoro serozno go obmisl1h i takiva ne6ta mi idvaha v glavata, 4e ... daje si rezh venite, no ne ti go prepor14vam 4e mn boli ... Ae kasmet, ako iska6 s1vet pi6i na LS..
    много ти благодаря

Re: Обмислям самоубийство

Ами,какво да ви кажа - обмислям самоубийство... единственото което ме спира е това,че много ще ме боли,а аз не искам
    Причините са много... харесах си там един от 12 клас от нашето даскало,ама той така жестоко ме отряза че просто... нямам си приятел и ми е страшно тъпо.. майка ми е истеричка и за всяка простотия която сестра ми направи аз го отнасям.. много ми е трудно,помогнете!!!
    Т'ва е най-лесния изход от всичко! Фани се стегни ,живота е пред теб..Моята майка също е така обаче непрекъснато я игнорирам и тя не може нищо да направи..

П.С. Всеки има трудни моменти в живота си и не трябва да спира да се бори с тях

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пф,зле си.
    Ще си слагала край на живота,ама много я боляло.Хахаха.Заради някакъв пич и заради майка й,която все й пищяла.Тц,я се стягай!Големи филми,голямо нещо.Спри си телевизията,ще има резултат.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от comics
    на 12
    добре започвам
    Браво- така те искам
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Момичето се ебава а вие и се връзвате Тя ако искаше да се самоубива до сега да го е направила вместо да се занимава да ви разправя как ще го направи ...
    А ако искаш да пукнеш без да те боли - инжектирай си спирт във вените Шанса да пукнеш е 90% другите 10% са ако те намерят и не заведат в болница - тогава ще се оправиш (ако не е прекалено късно) а ако искаш можеш и от блока да се метнеш - съвсем няма да те боли

Оффф... типични детски глупости. Самоубивай, се добре, но защо се излагаш публично. Какво искаш сега да се юрнем целия форум и да напишем 340953049 поста от рода на "Недей, не го прави...". Ако търсиш внимание не е това начина, а ако няма да се самоубиваш по- добре не прави такива теми, защото наистина много се излагаш...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Обмислям самоубийство

алииии колко проблеми имаааааш не е реално просто

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Офф, аман от такива пропаднали истерички като тебе е... Еми режи си веничките, гълтай си хапчетата с уиски и умирГай там... Кво можем ние да направим? Защо си мислиш, че само ти си имаш проблеми? Ако почна да ти разказвам за моя шибан живот сигурно ще се разревеш... Некфо 12 годишно пЕшлеме ще ми разправя как щяло да се самоубива заради момче (и то не момче на 13- 14- 15, ами 18- 19 годишен МЪЖ!!!)... Скрий се някъде беее... Ако ще се самоубиваш, изчакай да те изнасили или нещо такова, та чак тогава... Бахти пропадналите дечурлига

е,да,тъпа си.

и аз ако имах толкова мозък бих искала да се самоубия.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    PRESTANI DA NI ZABLUJDAVA6 !!!!!!!!!!!

ti NIKOGA NQMA da go napravi6 !!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Враца
    1-вото, което си мисля е, че няма да го направиш
    Няма да те моля и да те убеждавам да не го правиш, само казвам, че няма смисъл и да си го помисляш..И аз хиляди пъти съм мислила за самоубийство... Ама като се сетя за тфа, което ще пропилея заради една глупост...И наистина всички си имаме проблеми, не си само ти..Ся ако седна да ти обяснявам моите...Не се прая на няква клетница ама моля ти се не се излагай Ае тфа е от мен...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Повече от фен
    Има много такива теми
    Хайде всички потенциални самоубийци да използват търсачката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си