- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Яко даскало в София
koe e nai qkoto dakslao v sofia ?![]()
Очудващо, но 91НЕГ, мисля аз x)
PGTMD(profesionalna gimnaziq po tekstil i moden dizain)![]()
![]()
:P :P :P :P
и аз така мисляПървоначално написано от LoveYou3
![]()
Don't worry, be happy!
Дам супер си е.Аз уча там.Първоначално написано от Bubbly
![]()
IV ЕГ Варна - "Фредерик Жолио-Кюри" !!!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ето от къде си ми позната!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ха! Посещавала си ни по фестивалите ли? ^^Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ам...не точно...имам доста приятели там и често ми се налага да кисна отпреде да чакам или там в околните кафета.
ПГТМД София е най- якото даскало и 30то СОУ също![]()
аз иам една позната дет учи в софия в тва със южните езици май се водеше там - персийски , китайски , японски и ми разпрая че карат скейт в даскало и пушат из коридорите![]()
О/Учудващо, но човек би предположил, че като си в немската знаеш как се пише глагола учудвам и образуваните от него причастия.Първоначално написано от LoveYou3
18 СОУ? Но на езииците май им се викаше източни...Първоначално написано от skatemore
![]()
По темата... не знам. Мисля, че има разлика между т.нар. "елитни" училища и яките. Попринцип зависи сред какви хора ще попаднеш, на какви учители и мисля, че едно училище би могло да бъде хубаво дори без да бъде с най-високия бал.
[quote="gorska"]О/Учудващо, но човек би предположил, че като си в немската знаеш как се пише глагола учудвам и образуваните от него причастия.Първоначално написано от LoveYou3
Ма тя като смятa,че НЕГ е най доброто училище,не е задължително да учи там.![]()
33 Езикова Гимназия
На т'фа яко ли му викаш? ? ? ? ??Първоначално написано от simba007
![]()
![]()
![]()
Девическо даскало ... съжалявам ... че уча ,.. ТАМ!![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
Ot PGTMD sam![]()
![]()
+1Първоначално написано от gorska
(а неграмотни навсякъде има
)
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Пушат те, пушат, чак ушите им пушат, ама не е цигарен дим, а и в тва даскало скейт бе е вкарван. И понеже не стана много ясно наистина става въпрос за 18то, а езиците са и източни и западни(които май не са споменати)Първоначално написано от skatemore
PROUD MEMBER OF THE PACK
Зависи какво искаш да учиш,дали изобщо ти се учи...
![]()
From the east to the west 32-po is the best!![]()