.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: xora nz kvo stava

Град
    sofiq

xora nz kvo stava

neznam prosto kvo stava s men i moite 4ustva problema e imam si priatelka i si haresvam momi4eta noo ot izvesno vreme po4vam da imam ne6tok1m edin ot naidobrite mi priateli sa 6e kajete gei si ne6to takova nee nesamgeiprosto taka stana nz za6to neznam i kvo da prava
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

защо казваш че не си гей тамън сега е момента да видиш,че можеби си

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от bubinka-_-
    mi nemisla 4e s1m nz za6to taka stava za 1vi p1t mi se slu4va takova ne6to
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    Цитирай Първоначално написано от bubinka-_-
    mi nemisla 4e s1m nz za6to taka stava za 1vi p1t mi se slu4va takova ne6to
    vinagi ima parvi pat ;] hxuahua mai si obarnal rezbata
    zbarkal zavoq
    s4upil si kitka

za drugi ne se se6tam

Напусни страната и никога не се виждай с горкия човек.По-добре изгнанник отколкото гей.

Град
    v razvintenata ti fantaziq...
    ne6to ti se e promilo mozaka axax

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нормално е особено в такава възраст. Всички хора носят в себе си би сексуалността, но само 25% от хората в света са го отлкючили. Това го четох в една статия, може и да не е вярно. И все пак - няма нищо страшно или срамно да бъдеш влюбен в някой от твоя пол. Комплексираните коне с капаци винаги ще си ги има. Така и не разбрах, защо всичи хетеросексуални мъже се чувстват по-велики при мисълта, че не са гей/би.

Нормално е особено в такава възраст. Всички хора носят в себе си би сексуалността, но само 25% от хората в света са го отлкючили. Това го четох в една статия, може и да не е вярно. И все пак - няма нищо страшно или срамно да бъдеш влюбен в някой от твоя пол. Комплексираните коне с капаци винаги ще си ги има. Така и не разбрах, защо всичи хетеросексуални мъже се чувстват по-велики при мисълта, че не са гей/би.

Напълно съм съгласна с това. а ти не се притеснявай

Ами то неможе да е нещо друго освен гей просто няма друг вариант

Хахаха според мен е някво временно такова...и аз се увличам по мойте приятелки кво де.. базикаме си са.. ест.. хаха ох.. нз кво да ти кажа.. или си гей или си бисексуален... пък и аз тва го четох, че в доста от населението съществува бисексуалноста. но малко го показват.. и че ако си с пубертета.. ти отшумява айде успех

7 точка от правилата

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

/closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си