- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скивали ли сте ?
Абе, ей виждали ли сте някога момче, което е по-подаржано от гаджето си и какво мислите за този вид момчета ?
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Мисля,че скивали е отвратителна дума изкарваща ме извън нерви...
Иначе,зависи може момчето да е нормално,а момичето неподдържано.Иначе ме дразни някое прекалено наконтено момче.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ами скоро ходих на бал на еднин приятел и той имаше съученик,който беше по наконтен от момичетата,само една рокля му липсваше.Беше гримиран ама много,абе беше много странен нямам думи.Не беше хубава гледка.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
hxahaxhah da ... emi mom4eto e ebati nenormalnika a momi4eto e tapo kak moje da si hvane takav smisal 4eee pone ako tq vijda 4e toi se poddarja pove4e ot neq tq trqbva 2 pati da go nadmine ponee.. da ima neshty normalno axhaxhxa
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
vijdala sum mn puti mom4eto da se podurja po-dobre i da bude po-prilejno ot momi4eto koeto puk e super nemurlivoa ima i tekiva deto sa prekaleno podurjani i ve4e mqzat na gei
![]()
ДААА за съжаление в днешно време ставам свидетел на все повече такива двойкии си задавам въпроса 'АБЕ ТОЯ НОРМАЛЕН ЛИ Е ДА ТРЪГНЕ С ТАКАВА ?!?!?' ама на отг няма
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мхм виждала съм...просто е отвратително !
Незнам как може такива момчета да съществуват![]()
;]
Еми да .. на една приятелка гаджето й е такова!Бръсне се по крака, корем и ръце(вече за по интимните места не съм запозната, но предполагам, че да)! Изправя си косата всеки ден!По 2-3 часа се гласи за излизане .. ноктите са му ужасно поддържани абе изобщо .. нямам коментарВъпреки , че естествено няма нищо лошо в това да се поддържа
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mi evala na mom4eto a momi4eto e tupo ... da zeme da se stegne malko
Абе хора ... да се поддържаш , не значи ли да се грижиш за себе си ? Т.е , ако го правиш както трябва няма да имаш нужда от грим ... Мисля ,че някои хора се заблуждават , мислейки си , че като се гримират са поддържани ! Това има пряка (или не чак толкова ) връзка с темата ! Тааа , не не съм виждала такова момче и предполагам , но ако се поддържа ( А НЕ ГРИМИРА ) ще ми допадне ! Това , че едно момче се поддържа ( НЕ СЕ ГРИМИРА ) не мго прави педал , гей или човек с неясна сесксуална ориентация !![]()
Еми моя приятел прави доста работи които и аз и честно казано не е лесно да съм по-наконтена от негоАма се справям де
![]()
Да аз съм виждала такива момчета,ама за мене тфа е много глупаво (смисъл за момичето) малко или много едно момиче което има себеуважение би трябвало да полага някакви грижи за себе си и според мен би трбявало да си повече от тези на момчето (което не означава че той не трябва да се поддържа)...![]()
Ее не мисля че темата е за момичета, които не се поддържат, а за такива на които приятелите им са прекалено поддържани. Аз имам един познат, който си маха де що косми има по тялото, лакира се и си слага балсами (и то не безцветни)![]()