.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    В далечината... еййй там ;]

Скивали ли сте ?

Абе, ей виждали ли сте някога момче, което е по-подаржано от гаджето си и какво мислите за този вид момчета ?
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Мисля,че скивали е отвратителна дума изкарваща ме извън нерви...

Иначе,зависи може момчето да е нормално,а момичето неподдържано.Иначе ме дразни някое прекалено наконтено момче.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами скоро ходих на бал на еднин приятел и той имаше съученик,който беше по наконтен от момичетата,само една рокля му липсваше.Беше гримиран ама много,абе беше много странен нямам думи.Не беше хубава гледка.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

hxahaxhah da ... emi mom4eto e ebati nenormalnika a momi4eto e tapo kak moje da si hvane takav smisal 4eee pone ako tq vijda 4e toi se poddarja pove4e ot neq tq trqbva 2 pati da go nadmine ponee.. da ima neshty normalno axhaxhxa
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

vijdala sum mn puti mom4eto da se podurja po-dobre i da bude po-prilejno ot momi4eto koeto puk e super nemurlivo a ima i tekiva deto sa prekaleno podurjani i ve4e mqzat na gei

Супер фен Аватара на pinki
    ДААА за съжаление в днешно време ставам свидетел на все повече такива двойки и си задавам въпроса 'АБЕ ТОЯ НОРМАЛЕН ЛИ Е ДА ТРЪГНЕ С ТАКАВА ?!?!?' ама на отг няма
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    при мама
    Мхм виждала съм...просто е отвратително !
    Незнам как може такива момчета да съществуват
    ;]

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми да .. на една приятелка гаджето й е такова!Бръсне се по крака, корем и ръце(вече за по интимните места не съм запозната, но предполагам, че да)! Изправя си косата всеки ден!По 2-3 часа се гласи за излизане .. ноктите са му ужасно поддържани абе изобщо .. нямам коментар Въпреки , че естествено няма нищо лошо в това да се поддържа
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

mi evala na mom4eto a momi4eto e tupo ... da zeme da se stegne malko

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Момчето е фешънче= педал

Абе хора ... да се поддържаш , не значи ли да се грижиш за себе си ? Т.е , ако го правиш както трябва няма да имаш нужда от грим ... Мисля ,че някои хора се заблуждават , мислейки си , че като се гримират са поддържани ! Това има пряка (или не чак толкова ) връзка с темата ! Тааа , не не съм виждала такова момче и предполагам , но ако се поддържа ( А НЕ ГРИМИРА ) ще ми допадне ! Това , че едно момче се поддържа ( НЕ СЕ ГРИМИРА ) не мго прави педал , гей или човек с неясна сесксуална ориентация !

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Ne sum vijdal.
    Offfff skuka..........

Еми моя приятел прави доста работи които и аз и честно казано не е лесно да съм по-наконтена от него Ама се справям де

Град
    Sofia
    Да аз съм виждала такива момчета,ама за мене тфа е много глупаво (смисъл за момичето) малко или много едно момиче което има себеуважение би трябвало да полага някакви грижи за себе си и според мен би трбявало да си повече от тези на момчето (което не означава че той не трябва да се поддържа)...

Голям фен Аватара на o0ps
    Ее не мисля че темата е за момичета, които не се поддържат, а за такива на които приятелите им са прекалено поддържани. Аз имам един познат, който си маха де що косми има по тялото, лакира се и си слага балсами (и то не безцветни)

Emi tfa e UjaSno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си