- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс на публично място?
Правили ли сте секс на публично място? Ако да-къде го правихте и хареса ли ви?![]()
![]()
Mdam. Na nqkolko mesta. Ima golqma trupka, no kato cqlo tova prechi za udovolstvieto ot samiqt akt. Puk i az lichno ne si padam exhibicionist.
Eating isn't cheating - Arnold
Отзад-напред...в магазинчето дето бачкам,в кола,в киното,в тоалетните на повечето клубове в градчето ми,в някой друг вход,в автобус(не беше в движение),на терасата ахах...други места не се сещам за момента
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Хяхя...ако колата е на обществено мястоПървоначално написано от ghostwisper
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Не, но ако колата е спряна баш пред централния вход на някой парк/градина през празничен ден по обяд, и времето е слънчево и приятно и е пълно с хора...Първоначално написано от SkiT
тогава май се брои. ^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За разлика от менПървоначално написано от amatorium
![]()
Е айде де, кога ще ме викнеш за публика.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Ако се брои кола в тъмното и на пейка също в тъмнината...
DA PONE 10-15 PATI,MN OBI4AM ZA6TOTO ADRENALINA SE POKA4VA I VAZBUDATA E O6TE PO-GOLQMA,A PO GRADINKI RAZNI TAMNI MESTENCA I MN DRUGI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ooo predstavqm si s chasha wiski v ruka kak gledam jivotiski da potqt the_hottie s chasove... ei tova shte e qko prostoПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз много искам да я гледам в изпълнение на тази сценка:
Първоначално написано от the_hottie
ne sum no obmislqme sa takuv variant i mai skoro skoro 6e mi doide sefteto da go napravq nqkade na publi4no mqsto![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
+1
offline forever!
Първоначално написано от princesa_viki
kaji si predpo4itaniqta![]()
Попитай магическата топка каквото искаш!! ПРОСТО ИЗПРАТИ SMS НА КРАТЪК НОМЕР 2323 с текст pay ball въпроса ти И ТОПКАТА ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ НА ВСЕКИ ТВОЙ ВЪПРОС!! ОПИТАЙ СЕГА http://ask8ball.hit.bg
Na stylbite na edna bolnica i v 1 gori4ka ,ama imaam tak1v obriv ot teya razsteniya ,4e o6te me e yad![]()
АБе алооо! Чета ви нали знаетеПървоначално написано от amatorium
Я марш от тук !
![]()
Не,но би било супер![]()
da dosta pati makar 34e e bilo ve4er da ne se zabelqzva mnogoПървоначално написано от poizon_avy
на АРМИЯТАпрез лятото ама то нема хора там
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
По-интересно и забавно е. Има по-голяма тръпка. Недостатък е че липсват някои удобства.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"