- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате ако...
Как ще реагирате ако гаджето ви каже, че има 6 пръста на крака, а не 5?![]()
нз...май ще се стресна,но след няколко мин. предполагам ще го приема!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ще потърся ножица.
Е й ??? кво кат има 6 пръста ??? Да не би да го обичаш по-малко(ако изобщо го обичаш)
Тва не е от голямо значение за развитието на втъзката ви,така че кво се притесняваш ?
а дали по същия начин ще реагира момче, ако разбере, че приятелката му е 6 праста?![]()
Би ми станало интересно и някак си бих се израдвала. От както прочетох "Какавидите" искам да се запозная с някой с шест пръста![]()
На един приятел баща му се е родил с 6 пръста на крака но са му махнали излишния още като е бил бебе.
Леле...ебаси тъпото......ами к'во...живота продължава...
![]()
Не трябва да се променят чувствата ви,но все пак си е странно.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Първоначално написано от KillSwitchEngage
т.2
krem4et0
Бабата на моя приятел има 6 пръста на крака, ама не съм го виждала. Неудобно ми е да я помоля...Но бих искала да видя определено.
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Everything happens for a reason..
Ми ще го приема за даденост![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
все ми е тая...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
normalno....Nqma zna4enie za da sam tragnala s nego ne sam mu gleala prastite na krakata 4ovek ne e samo van6nost a i harakter a pak ako i dvete sa ok abe 1 prast ko tolkova mn vajno ako se obi4ate ne e ot zna4enie
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Хм...чувствата ми няма да се променят определено, но ще отбягвам да поглеждам към краката му.
Ампутация на някой пръст от другия крактака ще има пак 10
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Първоначално написано от KiFFlaVmRaKa
е тия кифли как знаят кво да напишат
![]()