.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Хехех еми ще се шокирам в началото, после няма да ми пука толкова. Говорим за пръст, не за нещо жизнено важно, от което да зависи връзката ни или изобщо живота ни

Град
    Terra incognita!
    Не мисля,че е нещо толкова важно,определено би ми било интересно и ще го намеря за много сладко!Познавам жена,кято е имала по 6 пръста,но май още след ражддането са й направили операция и така.Намирам тези странни явления за добри,леля ми пък има 3 бъбрека!Ядски сладко!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

shte kaje dai da si vzema izlishniq za spomen ot tebe shte si go oka4a na klui4odarjatelq ili na sendidjir4e i na vsichki shte kazvamm qqq vijte pak tova e prasta na bivshiq mi priqtel toi speshe az vzeh noji4kata no gorkiq umrq ot pregolqm kravoizliv i nedostig na krav,nqma zna4enie mene ne mi pyka shtoto ne go obi4ah ebati filma napraih
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ще я убия и ще запаля къщата и.
    Доволни ли сте от тговора?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В далечината... еййй там ;]

хахаха

А Аз самичка ще открия - да ходим, а да не сме си виждали краката WTF ?!!? Ще поискам 6-тото пръстче да бъде кръстено на мен
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Не знам как ще реагирам, но не искам да ми се случва.. Иии все пак зависи какви точно са чувствата ми към този човек.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си