- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво сте готови
Na kakvo ste gotovi za edno mom4e/momi4e ako naistina imate 4ustva kam nego/neq?
Т.7
swords1010
Руса кукличка
xax elementrano...bih stignal do kraq...
Obi4am li q istinski ni6to nikoi i kakvoto i a e bi bilo ne bi me sprqlo.....
Ако наистина го обичам, бих била готова на всичко, но в момента не обичам.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Бих си изрязал ноктите и бих се изкъпал.
Готова съм на всичко за него.....
I az v momenta ne obi4am,ili p1k taka si mislq i az ne s1m mnogo na qsno s 4uvstvata si,ama are 6e kaja 4e ne obi4amПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
в момента.. мм мда обичам даже супер мн.. но любовта ми е несподелена тка че..
какво бих направила за него - абсолютно всичко, което ми е по силите..е зависи се пак от ситуацията не съм баш толкова глупава
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Не чак всичко но доста неща бих направила...
Абсолютно всичко, без значение какви ще са последствията за мен - стига тя да е щастлива.
tova e mn otnostitelno..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
любов...за него всичко!!! найстина всичко
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ne mnogo 6te q obi4am tq 6ma obi4a i life
Kogato si vluben ima6 4yvstvoto,4e moje6 da napravi6 VSI4KO.Kogato si vluben i onova stranno 4yvstvo,koeto ni zavladqva i kara sarceto da bie ujasno ludo ni kara da vur6im kakvo li ne za lubimiq 4ovek.Ponqkoga ima6 4yvstvoto,4e nemoje6 da jivee6 bez nego.
бих обила човек
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
А би ли научила къде се слага О и къде У?Първоначално написано от igoinsane
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да мерси че ме поправи бих убила човек
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ако наистина обичам някого - както сега бих направила всичко за него![]()
Да,напълно съм съгласен...любовта е сляпа...и за нея...всичко...Първоначално написано от pet_14
![]()
Аз ако съм влюбена, нищо друго няма зна4ение. Убивам за тоя 4овек, ръката си режа за него. Буквално.
![]()
Робинята на Quench
Говориш като моето боклуче сладкоПървоначално написано от Python5
![]()
По темата:Не знам аз съм ужасен егоист,преди всечко обичам себе си.
Бях готов на всичко за нея,сега вече не ми пукаПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Истината е,че няма нищо вечно,всички те зарязват или престават да те обичат както по-рано.Няма смисъл да съжаляваш и да лепиш счупените парчетаВ живота всичко е в динамика,няма застой
За да си мръдна пръста за момиче,трябва да чувствам ,че го заслужава и да ми е показвала,че държи на мен...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
абсотлютно нищо![]()