.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Ужааас

Ужааас

Значи предималко ще пускам пералнята,обаче не забелязах новия си потник в кошчето с прането и всичко намушках в пералнята..Като изваждах дрехите всичките ми се бяха оцветили в розово,включително и новия ми бял панталон.Дънките станаха лилави...Tа въпроса ми е има ли начин да и се върнат пак цветовете,защото превъртам.А ако ви интересува прах ги на 40 градуса

Моля без подигравки.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    пробвай с vanish, ако не стране пий една студена вода и запали една цигарка

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    пробвай с vanish, ако не стране пий една студена вода и запали една цигарка
    Не пуша Просто вече откачааам.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Пловдив
    Карай сега си имаш нов розов потник и уникални лилави дънки

Цитирай Първоначално написано от M@ry_J@n3
    хаха успокой ме де,на панталона не се личи обаче дънките са на светли и тъмни лилави петна

Град
    По света и у нас :)
    Доколкото аз знам НЯМА как да възвърнеш предишният им цвят!
    Аз така си изпрах един лилав панталон и като го извадих от пералнята беше нещо като синьо!! И така си остана...
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Голям фен Аватара на girl4eety
    probvai s belina

Цитирай Първоначално написано от M@ry_J@n3
    ;] +1
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

nakisni si dunkite i kakvoto da o6te iska6 v hladka voda s mn prah, is4akai da pokisnat 20min i gi poturkai! ako boqta ot potnika e padnala tolkova lesno nai-veroqtno i tazi ot pantalona 6te se izpere! as tova sum go pravila s beli drehi i edin smotan 4eren 4orap 3dni psuvah ma posle po-ve4eto mi ne6ta se ispraha

Град
    при мама
    Има един препарат за упорити петна 'Spot',но не съм мн сиг да ли ще стане за бодисаните ти дрехи.Защото аз съм си махала с него петна,който трудно се махат.
    ;]

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Обожавам лилавоооо
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Велико Търново
    sp[ored men edva li 6te izlezne s ne6to 6tom sa se ocvetili,az taka si pusnah edin zelen pantalon i se ocveti s rozovi petna....jalko,4e ve4e za ni6to ne stava,ama vse pak moje da probva6 s ne6to,tvoito moje i da stane
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    sp[ored men edva li 6te izlezne s ne6to 6tom sa se ocvetili,az taka si pusnah edin zelen pantalon i se ocveti s rozovi petna....jalko,4e ve4e za ni6to ne stava,ama vse pak moje da probva6 s ne6to,tvoito moje i da stane

Едява ли,пробвах с белина и с нищо не стана...

колко познато... =)
    Аз така се оказах с няколко чифта розАви гащи

За въжаление нищо няма да спаси нито дънките нито потника.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами аз си бях купила една много сладка жълта блузка миналата година, и майка ми като слагала пералнята и нея сложила ма не се усетила че слага една цикламена, която пуска. Беше много грозно, защото не беше цялата боядисана ми само тук там. Накисна я с вениш и се изпра, дано и на тебе да помогне

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ами аз си бях купила една много сладка жълта блузка миналата година, и майка ми като слагала пералнята и нея сложила ма не се усетила че слага една цикламена, която пуска. Беше много грозно, защото не беше цялата боядисана ми само тук там. Накисна я с вениш и се изпра, дано и на тебе да помогне

Мойте не станаха с Вениш,здраве да е,беше ми любимия панталон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си