- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бикини или прашки?
Na men mi e vse edno.I dvata vida belio me kefqt,smisul ne da gi nosq a momi4eto da gi nosi.
Offfff skuka..........
samo gledai i poli da ne po4ne6 da nosi6Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
i dvete bikini mai pove4e kato sam v cikal ina4e pra6kiПървоначално написано от mira_bg
ne smqtam pra6kite za udobni,v pove4eto slu4ai nosq bikini i nai-ve4e bokserki,te mi sa nai-udobni i stoqt po-gotino ot pra6kite pone az mislq taka![]()
Руса кукличка
bravo na momi4etata koito nosqt boxerki i bikini![]()
Ami..nz..az lichno predpochitam bokserkite ,no sushto taka ponqkoga hubavite prashki te karat da se chuvstvash mn sexy..taka che ti izbirash tova koeto shte nosish..a vse pak tova e lichno neshtokakvo belio shte nosish..
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
Mразя бикини и боксерки. Единствено изклю4ение е когато съм в цикъл през нощта. Ина4е само прашки нося, другото не ми е удобно
![]()
Робинята на Quench
Абе не е ли по-добре направо без бельо???![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Аз обичам кюлоти...Носи кфот ти е удобно бе...
Аз предпочитам да нося бикиниИмам прашки,ама не ги нося и не са ми хич удобни...
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Аз също + с двата кракаПървоначално написано от State oF MinD
![]()
Go fix yourself !
+1Първоначално написано от Boyd
az nosq i pra6ki i bokserki ama ot izrqzanite vse mi e edno,i naistina pra6kite sa mn dobar variant za6toto ne se o4ertavat kogato nosi6 pantaloni
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ти от де знаеш, бе?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ама така си е ся... няма к'во да се стеснявам тука...
П.П.Естествено с известна доза хумор казах всичко това, но пак на някой му се четат по-дълги постове.
С другото П.П. (което съм цитирала) исках да покажа, че повечето жени така ще кажат и за това е хубаво да се гледа по-обективно на задника... А в същото време показах, че си и харесвам дупето, в което няма нищо лошо.![]()
сигурен съм, че тоя пост не можеш да го напишеш пакПървоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
В цикъл с бикини, през останалите дни с прашки, а когато съм с моя без нищо![]()
Полу-боксерките са адски секси..
Абе предпочитам си прашки - особено на малко стегнато дупе....![]()