- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бикини или прашки?
Предпочитам момчетата да са с прилепнали боксерки..
А аз по принцип с боксерки-стринг които са като бикини![]()
Но и на прашки не отказвам
![]()
зА ТИЯ мОмчЕТА КОИТО ПОЗНАВАм ИмА ЗНАчЕНИЕСТрУВА Им СЕ ПО СЕКСИ мАЙ ...
![]()
Почти винаги нося прашки, но понякога и полу-боксерки![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз си обувам дънките на голо
П.П. Момичета носете къси полички без бельо само за това ви моляяяяя![]()
ami ne nqma zna4enie
az puk ne znam na ko 6te mu puka s kakvo si bila kato ve4e si go svalila i vse pak ne e nujno onova koeto nosi6 da e dostata4no golqmo da se zavrut v nego 4ma sumisti, ti i semeistvoto ti na oficialna ve4erq!Malko e strastoubiva6to!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
i az tkaПървоначално написано от pErFeKt_GiRl
![]()
По принцип нося и боксерки,и бикини и прашки,но най-удобно и конфортно ми е с боксерки![]()
'Щото не ме познаваш.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Нося само боксерки.Но предпочитам бикините, пред прашките. Толкова са неудобни...
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
прашките сложени на едно красиво дупе може да бъде невероятна гледка ...........![]()
Оо и ти ли носиш?Първоначално написано от JorkiO
.. Какво съвпадение .......
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Най-удобни и за мен са прашкитекогато съм в цикъл нося боксерки-бикини не мога да трая
Голям размер на картинката! /machoka/
Независимо дали съм в цикъл или не предпочитам боксерки или бикини. Прашки мнооого рядко нося, единствено заради неудобството. Обаче са си много sexy, факта си е факт...![]()
Приятелят ми много ме харесва с едни червени боксерки..казва,че са сладки![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами от гледната точка на момчетата - мисля, че всеки мой събрат от форума ще се съгласи, че прашките доста засилват желанието да скочиш на въпросното момиченякаква магия има в тях
аз лично съм им фен /не аз да ги нося!!
/ ;р иначе ми харесват и по-изрязаните боксерки. и все пак - много зависи и от дупето, на което са сложени. хубавото дупе изглежда добре във всякакво бельо
и все пак...
момиче с прашки...![]()
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
аз не обичам прашки...
моето лично мнение е че на всяка структора 1 от 2те седи по-добре.На мен лично по добре ми стоят бикини или боксерки и опр се чувствам по-секси така...![]()
az odim polu bez ga6ti i mi e ekstraПървоначално написано от -gesh-
![]()
на мен пък ми харесват и прашките и бикините и боксеркитено най-много нося прашки.. бикините и боксерките също са мн удобни и секси :P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!