- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бикини или прашки?
Няя значение важното е под прашките или бикините кво има .. не да се окаже некав космарлак ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
ми прашки и по време на цикъл..изрязани боксерки![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
няма значение дали ше са бикини или прашки и без тва ше се свалят![]()
и все пак прашките по ми харесват как седят но както казаха преди мене не на всяко дупе му отиват прашки![]()
боксерки наи-ме кефят мен![]()
Руса кукличка
+12354676Първоначално написано от the_hottie
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
и аз така ,но понякога зимата с боксерки ,защото ми е студеноПървоначално написано от Canada_Bulgaria_girl_
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Много по-секси ми стоят прашките. А и са ми доста по-удобни от бикините. Има хубави модели, но... не са ми удобни просто.
А боксерки нося, когато ми дойде.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз мразя прашките и затова нося само боксерки, а като цикля - бикини.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Аз съм момиче.
Нося бикини или прашки..в зависимост от настроението.![]()
Но по-често нося бикини,защото да-по-удобни са.И все пак прашките също са ми много приятни.Предполагам,че повечето момчета ще споменат прашки,но за всекидневно използване аз лично мисля че тва си е мъчениезависи от момичето :P
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
И аз съм ЗА!Първоначално написано от Rookie
![]()
mi otkakto poly4ih bqlo te4eni ot teq pra6ki 6toto mi sa razkriva dyndata i kato e stydeno premruzva(ne sa bazikam) si nosq bokserki-bikinite ne mi sedqt hubavo na dyparata i v pove4eto sly4ai otgore bodi
прашки не че се хваля но на моето дупе стоят добре![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Първоначално написано от Boyd
абе той ще ги сваля ама едно е да сваляш тънка прашка друго е да сваляш бикинии все пак има и много яки бикини
+1Първоначално написано от Boyd
![]()
Макар ,че не съм фен на жените, мнението ми е , че бикините са по-секси ... (както боксерките са по-готини от слиповете)
Всмисъл скриват по-голяма площ кожа... Тоест не си "като отворена книга" и всичките ти козове не са му ясни от самото начало на стриптийза, който си му спретнала за годишнината , пък и си имат готини дантелки и бонуси...
Equality For All !
Ми по принцип не обичам бикините, не ми харесват.. предпочитам прашките и боксерките.. така, че в случея прашки![]()
М, аз нося всичко, но май преобладават изрязаните боксерки.![]()
Моят приятел казва, че не харесва прашки, защото събути и хвърлени настрани изглеждат грозно, предпочитал нещо, което да скрива повече кожа. А на плажа гледа доста неодобрително към дамите по монокини или с прашки.![]()
предпочитам бикини и боксерки...за лятото се пак-някоя прашка,ако панталончето е прозрачно![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
отвратителен си бе
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Prashkiiiiiiiiiii ;p iii.. bokserki ;p
Sasho1988
Варна..