.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 208
    mi az sam momi4e i nai udobni sa mi bokserkite

И аз предпочитам прашките или боксерките

Ами предпочитам боксерки ама между бикини и прашки избирам бикини.

Град
    Pleven
    без бельо .. лично аз носа и прашки и боксерки .. зависи според облеклото и цветът ...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    преди никой не се е оплаквал като е нямало прашки нз, но много трудно се навивам да обуя прашки, някак си боксерките ме влекат .

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Зимата нося прашки много рядко
    Обичам да нося дамски боксерки, бикините не ми харесват..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    За мен лично няма значение. По принцип и на някой дупета не седят хубаво прашките. Също някой изглеждат много по-секси с бикини отколкото с прашки. А и в крайна сметка той няма да те гледа по гащи, нали все пак ще ги сваля.
    Моят мъж пък предпочита да ги отдръпва на страни. И според мен е супер секси

+1

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Аз съм за бикини с две ръце
    И аз!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Шумень
    Абе не прочетох всички мнения, но ми беше достатъчно от две страници да констатирам, че явно под бикини разбирате килоти... има толкова красиви бикини, които седят милион пъти по-добре от прашки, а и ако имахте малко обща култура щяхте да знаете, че прашките са вредни и не бива да се носят за повече от 2-3 часа и то не всеки ден.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Велико Търново
    Прашки-имам 2 чифта,но ги нося много рядко.
    Боксерки-предмно това нося.Удобни са.
    Бикини-имам 2-3 чифта,и те са удобни,но повече нося боксерки.
    Няма значение дали носиш прашки,боксерки или бикини,важното е да си подбереш бельо,което да не ти стяга и да ти е удобно
    Та подбираите си бельото правилно,защото имам доста познти/приятелки,които носят боксерки,но някакви мнооого впити и като вървят изглежда супер грозно..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    На мен прашките са ми най-удобни

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Абе не прочетох всички мнения, но ми беше достатъчно от две страници да констатирам, че явно под бикини разбирате килоти... има толкова красиви бикини, които седят милион пъти по-добре от прашки, а и ако имахте малко обща култура щяхте да знаете, че прашките са вредни и не бива да се носят за повече от 2-3 часа и то не всеки ден.
    За прашките не съм съгласна, а и зависи от материята

Вредни за дупето - полезни за окото

Че и за бицепса поянкога
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Вредни за дупето - полезни за окото

Че и за бицепса поянкога
    кой както се уреди а иначе на мен най удобни са ми боксерките що ги няма като възможен отговор?тцтц..а и да беше като анкета много по добре щеше да е..иначе между бикини и прашки ..избирам бикини ..прашките някак не са за мен..много рядк онося

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    аз...май предпо4итам пове4е бикини,ЗАщото...нз...нямам перфектно дупе и някои модели праши ми стоят грозно...но пък да,май си зависи от модела..ина4е обужавам боксерките...приятеля ми?? мии не ми пука общо взето...май предпо4ита без нищо...
    Това е хубав пост ..!!! Абсолютно подкрепям
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Silent Hill
    От чисто техническа гледна точка, прашките защото са много практични при определени действия, а иначе най-готини са боксерките

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    без гащи
    GTA Stunting

Град
    Bulgaria
    зависи от модела наистина на прашките...аз лично сега съм си харесал мн боксерки мн ми харесват как стоят ...

Естествено, че всяка мацка трябва да има хубава колекция от прашки. Боксерките са супер, но все пак - друго си е да видиш някое хубаво "барабанче"
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Цитирай Първоначално написано от marina star
    az poprincip nosq pra6ki,no i izrqzanite polubokserki sa mn udobni i sexi

Нося почти 100% прашки.Боксерки само като съм в онези дни...или като спя вечер.Просто прашката ми допада и като визия и подхожда на стила ми на обличане.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Misha_91
    Нося почти 100% прашки.Боксерки само като съм в онези дни...или като спя вечер.Просто прашката ми допада и като визия и подхожда на стила ми на обличане.
    kakuv stil na pbli4ane trqbv da ima6 za da nosi6 pra6ki???

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    А ти защо във всяка една тема където пиша и след това ме апострофираш?Ако искаш да се заяждаме кажи.А колкото до стила на обличане ...ако искаш сложи бикини ,когато си с някой полупрозрачен панталон по тебе...Ти ако искаш носи и килоти се ми е тая.

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Моля уважавай БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си