- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бикини или прашки?
mi az sam momi4e i nai udobni sa mi bokserkite![]()
Ами предпочитам боксерки ама между бикини и прашки избирам бикини.
прашки![]()
без бельо ..лично аз носа и прашки и боксерки .. зависи според облеклото и цветът ...
![]()
Зимата нося прашки много рядко
Обичам да нося дамски боксерки, бикините не ми харесват..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от the_hottie
+1![]()
![]()
![]()
![]()
И аз!Първоначално написано от State oF MinD
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Абе не прочетох всички мнения, но ми беше достатъчно от две страници да констатирам, че явно под бикини разбирате килоти... има толкова красиви бикини, които седят милион пъти по-добре от прашки, а и ако имахте малко обща култура щяхте да знаете, че прашките са вредни и не бива да се носят за повече от 2-3 часа и то не всеки ден.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Прашки-имам 2 чифта,но ги нося много рядко.
Боксерки-предмно това нося.Удобни са.
Бикини-имам 2-3 чифта,и те са удобни,но повече нося боксерки.
Няма значение дали носиш прашки,боксерки или бикини,важното е да си подбереш бельо,което да не ти стяга и да ти е удобно
Та подбираите си бельото правилно,защото имам доста познти/приятелки,които носят боксерки,но някакви мнооого впити и като вървят изглежда супер грозно..![]()
На мен прашките са ми най-удобни
За прашките не съм съгласна, а и зависи от материятаПървоначално написано от it_ends_tonight_
![]()
Вредни за дупето - полезни за окото![]()
![]()
Че и за бицепса поянкога![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
кой както се уредиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
а иначе на мен най удобни са ми боксерките що ги няма като възможен отговор?тцтц..а и да беше като анкета много по добре щеше да е..иначе между бикини и прашки ..избирам бикини ..прашките някак не са за мен..много рядк онося
![]()
Cruel Intentions
Това е хубав пост ..!!! Абсолютно подкрепямПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
От чисто техническа гледна точка, прашките защото са много практични при определени действия, а иначе най-готини са боксерките![]()
зависи от модела наистина на прашките...аз лично сега съм си харесал мн боксерки мн ми харесват как стоят ...![]()
Естествено, че всяка мацка трябва да има хубава колекция от прашки. Боксерките са супер, но все пак - друго си е да видиш някое хубаво "барабанче"![]()
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Нося почти 100% прашки.Боксерки само като съм в онези дни...или като спя вечер.Просто прашката ми допада и като визия и подхожда на стила ми на обличане.
Първоначално написано от Misha_91
kakuv stil na pbli4ane trqbv da ima6 za da nosi6 pra6ki???
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
А ти защо във всяка една тема където пиша и след това ме апострофираш?Ако искаш да се заяждаме кажи.А колкото до стила на обличане ...ако искаш сложи бикини ,когато си с някой полупрозрачен панталон по тебе...Ти ако искаш носи и килоти се ми е тая.Първоначално написано от darla_f
Моля уважавай БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК !Първоначално написано от darla_f