- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОЛКО СТРУВАТ ЕДНИ ЦВЕТНИ ЛЕЩИ?
Искам да си зема..но някаква горе долу ориентировачна цена ще е мн хубаво да ви попитам... знам че са около 50-60 ... кажете вии за колко си ги зехте ващите и ако може и снимки да дадете когато са ви на очичките![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
100-200
...
Не ползвам лещи...позьорско е!![]()
Първоначално написано от comics
Що пък позьорско?
Ам 49/50/80лв са на FreshLook, всъщност виж си сама htтp://www.apo-optic.com/catalogue.php?cid=83 (опрай си т-то в началото дето е хттп) аз мисля да си взиам също![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
тея първите ми изглеждат хубави...Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
а трудно ли се слага и се маха...? мисля и аз да си взема..
mn e gadno svalqneto i slaganetuu mene 1vo kaka mi gi slojii cqloto oko salzi a u ujasT i sled tva oshte po trudno se maha izobshto ne trqbva da migash ina4e pak leshatat si zastava na sashtoto mqsto..dokato sa v racete ti sashto e opasno i da ne se skasa..abe kofti rabota ama v na4aloto sled nqkolko pati okoto i ti samata svikvash..
то със слагането и махането ще се свикне не е кой знае какво и не е гадно, но стои някак си изкуствено..Аз имам зелени очи, но много искам сини преди мислех да си купувам, но се отказах поради тази причинаПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
...
em dati kaja zavisi ot okoto i ot cveta na leshtata ..naistina nqkoi izlejdat adksi ikustveni osobeno tamno sinite no ..az smqtam da si zema zeleni..zashtoto kato gi slojih na okoto i mi sedqt kato sini..smisal nqkva smeska...na mene ne mi e vajno da sa bistro sini i t.n.zashtoto shte mqsam na zombi..a prosto da sa po svetli..kato gi slojih mn mi hodiha napravoo se vluibih v sebe si .. no leshtite ne stavat za prez denq..naistina po tapo e takova..hubavo e na kafe na club4e..da izvadish edin gotin pogled ;]Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
stoi iskustveno i e skupi4ko! ne mislq 4e si zaslujava. te folk pevicite nai obi4at da si smenqt le6tite ama v kraina smetka kakvito sa istinskite tekiva 6te si budat cql jivot! a pri mahane i slagane trqbva da e mn vnimatelen 4ovek da ne si vkara ne6to v okoto i da mu se vaspali i zamursibe vuob6te ... o6te edna tegavina!
моите очи са кафеви...ако искам да са някакви сини много хубаво сини... ще се получи ли??
гледам пише на цените в сайта които сте дали 80 лв...не ми се струва много ..а дали в Русе цените са същите
![]()
![]()
Цените са различни.
Ако си от София мога да те насоча към хубава оптика.Ползвам услугите и от години насам и съм доволна.![]()
Моите очи са зелени, но си имам козметични лещички.Тоест по тях има едни фигурки, които подсилват естествения цвят.Ето виж на снимката
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/240/59834_780.JPG ---от ляво![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Една от моя клас си взе от кауфланд нали има аптека там лещи и струваха 50 лева....Ама ме съмнява да са качествени иначе аз питах в оптиките на центъра и ми казваха нещо от порядъка на 100-150 лева с разтворПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
...
a za kolko si gi vze..no se pak to tvoite sa si zeleni..az naprimer sinio-zeleno nemoga da napraq tokova estestven cvqt pri polojenie 4e moite o4i sa mn tamno kafqvi..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Да, комбинирани.Моите са такива.Първоначално написано от indecent
Аз си ги взех за около 100 лв.
Просто ти ще си вземеш цветни/зелени или сини/, там каквито си избереш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да има естествено!
No matter where you go, there they are...
Стотина лева са, но срокът им на годност не е една година, както казват по оптиките.
imam zeleni le6ti i sam mnogo dovolna,izlqzoxa mi 200 i nqkolko leva,organi4ni.......ina4e o4ite mi sa kafqvi