- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаден проблем с момиче :(
Дали някой ще ми помогне?! Има ли смисъл въобще да пиша?!;(;(;(
Значи да започна: Влюбен съм в едно момиче ...ама много! Тя от съседния клас в моето училище. В началото само я харесвах и се срамувах да я заговоря. Една вечер ми поиска пълномощно в скайп. Аз се съгласих, естествено и си писахме 2-3 часа. На другия ден 5-6 общо и така до края на седмицата. И аз постоянно и пусках намеци, че я харесвам и тя така на мен. Аз и бях казал, че като харесвам някое момиче не и го казва, защото знам, че мога да остана разочарован, а тя каза, че трябва да пробвам. И един ден реших да го направя, като и признах. Тя ми каза, че ме харесва, но не иска да ходи с мен, защото всичко ще свърши зле. Все пак го обмисли и каза, че може да пробваме. Аз бях много щастлив! Обаче след 4-5 дни веднъж ми каза, че вече не ме харесва и че винаги ще харесва едно нейно бившо гадже (от нейния клас). И когато се разделихме се държа много студено с мен. След 3-4 дена въстановихме отношенията си, но само като приятели и сега пак сме си много близки, но само приятели. Аз обаче се влюбих в нея и то много силно. Незнам какво да правя. Тя го знае, но тя не ме харесва и не би ходила с мен повече. Сега сме само приятели, но аз наистина много силно я обичам. Не мога да опиша как се чувствам. Аз съм само на 13 години и живота е пред мен, но знам, че ще ме разберете и ще ми помогнете, именно затова пиша тук. За първи път през живота си съм влюбен ;( ... и то толкова много. Направо съм полудял по нея. Всеки път, когато я видя в училище и грейвам, въпреки, че вътре съм много зле и много отчаян. Не смея да ви кажа, че знам, че нищо няма да стане оттук нататък... Изгубил съм надежда, въпреки, че казват, че надеждата умирала последна. Тя много харесва онова момче от нейния клас, на него обаче - тя му е безразлична. Незнам какво да правя. Чакам отговори ;(;(;(
1 тва е децка любов но ни6то се тая е ами говири с нея прегурния кажи и 4е немое6 без нея покажий го сиг си и го показвал но пак го напвави успех![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
еех деца децаа !Виж ся...щом едно момиче на 13год. ти каже,че винаги ще е влюбена в бившето си гадже - НЕМА лъжа НЕМА измама!ВЕрвай и!Иначе лошо ти се пише!
![]()
Сега сериозно...ти сам каза``животът е пред мен``Ее..?!Тогава кво си седнал да ``ревеш`` за една кифла.Айде бегай си хвърли един студен душ и да не ти пука !![]()
Go fix yourself !
Виж сега, пробвай да не се занимаваш с нея за известно време и тя ще започне да тича след тебНа момичетата в тази възраст им енужно внимание, ако не - те ще си го поискат! За това виж какъв ще е ефектът!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
За мен ти не си влюбен . . просто е нежъзможно ти си само на 13 въобразяваш си или искаш да си влюбен ама спокс всичко ще свърши като те отрежи 2-3 пъти[/b]
Е, не подценявайте чак толкова детската любов
По темата , да ти кажа според мен твойто момиче и то не знае какво иска. Вземи да я питаш пак сериозно , дали смята да продължава да точи лиги по тоя , дето няма да и обърне внимание , или ще се възползва от сериозните намерения , които имаш към нея. Ама пробвайте лице в лице да говорите , защото в скайп някак си може да избяга от въпроса. Ако нещо не се навие , не го приемай толкова навътре , споко![]()
Ейй.. като се оплаче някой и вие седнете да му обяснявате как, видиш ли е много малък и само си въобразява.. експерти.
Иначе, от личен опит знам, че е кофти да си "приятелят", който трябва да се радва за него/нея, когато си хване ново гадже. Вземи си хвани и ти, пък може да изревнува.
Razbiram kak se chuvstvash, no naistina givotut e pred teb i tepuurva ti predstoi da se sreshtash s mn hora i da sreshtnesh i golqmata lubovTaka che spoko i kakto kazaha, ne si zaslugava da revesh zaradi edna kifla
Uspeh
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Съгласна съм.Първоначално написано от chocolate`kiss
Кажи й,че както тя не може да забрави онова момче,така и ти не можеш да забравиш нея.
Би трябвало да те разбере.
Аре успех![]()
;]
Явно и тя не е знаела какво иска и е решила да тръгне с теб, въпреки че не те е харесвала.Лошото е, че при теб нещата са доста сериозни и тя, по тоя начин само те е наранила.Друго няма какво да направиш, освен да я забравиш.Ти сам казваш, че няма шанс да сте пак заедно.
Спомням си ги тея работиНе прави моята грешка да се отказваш и затваряш в себе си , бори се за любовта си (първо се изясни сам на себе си дали наистина е такава) , говори за чувствата , не се срамуваи да я поканиш някаде или да идеш до тях
![]()
Have fun,man и да не ти пука.Аз също съм на 13 и също ме кефи една от класа..ама разбрах че си има гадже и се отказах..Хич да н ти дреме,все някога ще си намериш подходящата
![]()
dori da ne se polu4i s neq,6te si nameri6 druga,sveta e palen s momi4eta,neka da ne se smqta za ednistvena i ako spre6 da q presledva6 sled nqkoi den moje tq da vzeme da presledva teb,a ako ne stane ostavi q da si hodi s bif6iq i si nameri takava kakvato da te zaslujavauspeh
Руса кукличка
Благодаря на всички за отговорите! Очаквам още ...
ем едва ли си влюбен но се пак това е първото ти по сериозно запознаство с любовтамного скоро ще срещнеш момичето коеот ще ти отвърне
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
i men taa me otrqza edin o6te ne sam napraila n6 i puskah tema i si4ki samo me bazikaha spx pitai q pak i ko te otreje naistina ne te har![]()
Съжелявам да ти го каа, но вие още сте деца и какво разбирате от лъбов? Може наистина да обичаш но ти сам разбираш че тя не те харсва дори. Няма смисъл. Трудно ще ти е да я забравиш и да бъдете само прители защото не можеш да забравиш че я обичаш след като сте приятели. Но няма смисъл.
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Разбирам, явно наистина трябва да се откажа![]()
виж ся аз съм попадала в такава ситуация и просто не обръщах такова внимание на мом4ето вси4ки ми казваха не се занимаваи с него и аз им казвах добре но надеждата ми да тръгнем никога не умря и ето сега сме заедно просто се прави че не ти пука при мене така стана
УСПЕХ![]()
Времето лекува!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...