.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Мн ми е суха кожата на лицето ???

Мн е суха
    какво да правя
    Мазах се с секакви хидратиращи,омазняващи кремове ... докато сам се намазал добре като се измия дори без сапун и пак става суха и ме стеха и така на татък

може би не използваш хубави кремове. отиди на козметик

ee hodih
    i na sf u nekfa klinika hodih
    I mi dade nekf hidratant za 40lv am se edno kato se izmiq i ne se moja posle stava suha i me stega i se iz4ervi leko...begi maani
    a ne moga vinagi da sam namazan 6toto nekfo samo luska i mn gadno...

Като оставим настрана хидратиращите кремове, за които твърдиш, че не ти помагат, проблемът за сухата кожа е обезводняването- пий повече течности, витами също. Когато си миеш лицето не го избърсвай с кърпа, остави само да изсъхне, водата да попие в кожата. Препоръчвам ти да използваш за изплакване на лицето изворна вода (изворна не минерална)- мн е полезна за изграждане на нови клетки, заздравява и подмладява като имаш предвид, че говоря не за тази вода от магазините защото не знаеш колко време е престояла, а естествената примерно ако има около вашата област чешма от която можеш да си налееш.

male ... taka e mnogo gadno mi pravi vsi4ko vazmojno da ne gubi6 H2O ot organizma si
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

добре но може ли да се оправи и да не полагам постоянно грижи

i moita e suha, no mn te4nosti (osobenno voda) mi pomagat! kakto ve4e nqkoi kaza ne si popivai liceto a go ostavqi samo da isuhne. o6te .... ne ras4itai samo na kremove, kupi si hidratira6ta maska za lice! ne e nujno da hvurlq6 mn pari za kremove! na DEVA, NIVEA i REGAL sa mn hubavi!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Endermol 8 (- 3 лева) би могъл да ти помогне за известен период от време.
    Или пък на Garnier skin natural Total comfort - жълта опаковка (- 9 и нещо лева 50мл.)

Голям фен Аватара на o0ps
    Еми и моята кожа в такава. Какви ли не кремове изпробвах и продължавам да изпробвам и още не съм намерила нещо, което да ми хидратира добре. Какви ли не маски и правих, какво ли не и слагах ноо няма ефект. А за кремовете на Гарниер - при мен лично никакъв ефект...

Мойто лице беше мн зле.До такава степен беше изсъхнало, че чак почнаха да се образуват люспи и си ходих при лекарката и тя ми даде някво мн мн мазно лекарство за мазане и от него всичко се оправи.

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Мойто лице беше мн зле.До такава степен беше изсъхнало, че чак почнаха да се образуват люспи и си ходих при лекарката и тя ми даде някво мн мн мазно лекарство за мазане и от него всичко се оправи.
    Ами да то и на мен вече не ми остана какво да правя освен на дерматолог. И моята си е постоянно на люспи. Особено след баня ако не я намажа с нещо е толкова суха че чак ме боли...

Абе, вие витамини приемате ли, въобще!?За пръв път чувам кожа да се отделя на люспи...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Абе, вие витамини приемате ли, въобще!?За пръв път чувам кожа да се отделя на люспи...
    Ами както твоята кожа може да е мазна, нормална, чувствителна така и нашата е суха. Това си е просто тип кожа и ако не се полагат грижи за нея(да се хидратира най-вече)става болезнено суха и започва да се бели на люспи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си