.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на pinki

антивирусна...

здравейте от стана месец нямам антивирусна и каквато и да дръпна все е някаква бъгава и не иска да те инсталира или ключовете и не работят ... PCто ми вече започна да забива .. пфф моля ви се кажете някоя, защото тоя компютър вече е за оплакване...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Ми моята е avast и кфо да ти кажа...само един път съм имала вирус и то щото не я бях ъпдейтвала. ина4е имам и Нод32 но тя стои изключена..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ми инстални си Нод32 щот е лек антивирус ,но не е най-добрата ,а и XoftSpySE не е лоша доста гадини премахва :> Инсталираи някоя и сканираи и виж за кфо става на въпрос.Сигурно са се намъкнали черволяци та ти забива както викаш ти
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

Град
    Sofia
    По-добре не си инсталваи Нод ,повечето ми фр се оплакват от нея ,даже наскоро един фрр имаше тая програма и го хвана троянски и не можа да го премахне и трябваше да преинсталва уиндоуса.Според мен AVG e доста добра,ползвам я от две години откакто имам комп и до сега проблеми с вируси не съм имала.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

опитах да инсталирам касперски, опитах нод ама все нещо не става, а не инсталирам за 1 път програма...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Инкогнито
    Аз лично позвам Авира и съм мн доволен от нея. Ето ти линк http://www.data.bg/f.php?fid=28291448

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    аз ти препоръчвам да си инсталираш първо Касперски щото е мн добра и докато си с нея няма да имаш вируси, но ти я изтегли, след това сканирай и изчисти всичко, след което я махаш нопази инстлационната, и след това си сложи AVG щото е мн лека и не товари, а в същото време е и доста добра

благодаря ви на вс аз сега си дръпнах XoftSpySE и сега сканирам ... да видим колко зайчета ще излязат от шапката ще го поизчистя и после ще потърся някоя по-хубава антивирусна

V1ko можеш ли да ми дадеш някакъв кий за XoftSpySE ?

Град
    Инкогнито
    Нямам опит със XoftSpySE , но доколкото знам не може да се мери с нортон, авг, авира и касперски. да не се излижеш да ползваш нод32 тя е най-голямата миризма от всички

Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Нямам опит със XoftSpySE , но доколкото знам не може да се мери с нортон, авг, авира и касперски. да не се излижеш да ползваш нод32 тя е най-голямата миризма от всички
    Много ми е интересно като нямаш опит с XoftSpySE как знаеш че неможе да се мери с останалите антивируси които изброи?
    А pinki качих XoftSpySE заедно с пач ТУК
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

за нода зная пропускал ми е троянец... аваст е мн хубава ама ми е мн тежка аз XoftSpySE я изтрих и си инсталнах Авира пффф направо бактисах

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    V1ko можеш ли да ми дадеш някакъв кий за XoftSpySE ?
    напиши в дата.бг "XoftSpy" и ще ти излезнат архиви със програмата и съответния сериен код... виж каква ти е версията на програмата и действай!

да Така е нода наистина ги пропуска ,но XoftSpySE не точно за тва е и ползвам
    И.А.

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    за нода зная пропускал ми е троянец... аваст е мн хубава ама ми е мн тежка аз XoftSpySE я изтрих и си инсталнах Авира пффф направо бактисах
    направи това което ти казах по-доре и не мисля че ще имаш проблеми

Град
    Инкогнито
    Ето това е класация на антивирусни http://www.pcworld.bg/?call=USE~home...er&n=3608&pn=2 Антивир е Авира. Ако не успееш да се справип с вирусите ти препоръчвам да пробваш да направиш систем ресторе, като преди това запишеш по-скорошните файлове на диск

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си