.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Помощ по география...спешно!!!

Трябва ми нещо на тема "Ако сте член на общинската управа,какви забрани за вашето селище бихте издали за да опазите природата му" ...Плс трябва ми спешно..

Град
    столична...:)))

Re: Помощ по география...спешно!!!

Цитирай Първоначално написано от Grazy_a.k.a._RaLsS
    Трябва ми нещо на тема "Ако сте член на общинската управа,какви забрани за вашето селище бихте издали за да опазите природата му" ...Плс трябва ми спешно..
    Ние от къде, по дяволите, да знаем в коя точка на планетата се намираш и от какви реформи се нуждаят законите там?!
    Иначе напиши нещо за глоби, зелени патрули. За тва имаш мозък, маа му стара - за да го използваш по предназначение.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: Помощ по география...спешно!!!

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Цитирай Първоначално написано от Grazy_a.k.a._RaLsS
    Ние от къде, по дяволите, да знаем в коя точка на планетата се намираш и от какви реформи се нуждаят законите там?!
    Иначе напиши нещо за глоби, зелени патрули. За тва имаш мозък, маа му стара - за да го използваш по предназначение.
    +1
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Егати ... а ти какво ще вложиш от себе си. Поне някви инициатива да беше проявена и от твое име .. че да има как да ти помогнем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си