- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога и каде го направихте за първи път??
В НИКАКЪВ случай БЕЗ! Той хубаво може да се контролира ама дали не си е лепнал нещо след като "често го е правел без" ?Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
За да не е офтопик направих го на 27.08.06 (Боже толкова отдаван ли беше) у нас с бившия ми и беше чудесно. Има 1 милион такива теми.
на 14 у приятеля ми![]()
ami 4estno kazano ne se gordeq mnogo za pyrviqt si pyt. bqh na edin kupon s dve priqtelki a tam na mqstoto ima6e super mnogo mom4eta okolo19-20 godi6ni i az ne poznavah nikoi ot tqh . posle pih nqkolko 4a6i vodka i ot tam natatyk mi be6e malko kato na syn .edno mn sladko mom4e se zapozna s meni dokato se usetq me zavede v kuhnqta uj da mi napravi kafe i tam zapo4na da me celuva i me ka4i na barplota i kato mi nadigna poli4kata i v tozi moment si misleh 4e ne iskam da go pravq ( vse pak ne iskah na pyrviqt mi pyt da sym tolkova piqna i da sym s nqkoi kogoto izob6to ne poznavam ) i togava kazah 4akai malko i toi mi vika spokoino i v tozi moment pronikna v men i togava stra6no me zabolq no samo s pyrvoto vkarvane posle be6e mn hubavo![]()
![]()
a nai strannoto e 4e posle toi me potyrsi i mi se izvini
posle otidohme na kafe i hodihme okolo godina . OF TO MAI STANA MN DYLGO
I VSE PAK IMAM EDIN SYVET :ne piite ako hodite na takiva kupon4eta
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от sladko_teenche_v
kaji mu ili s prezervativ ili nqma sex ako te obi4a naistina 6te razbere . ne bydi tolkova glupava da se syglasi6 ako te obi4a 6te otstypi ako ne ... po dobre go zae*i
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!