.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)

Как да премахна белег от операция

zdraveiiiite
    zna4i moqt problem e sledniqt:
    predi vreme padnah i po spe6nost mi operiraha kolqnoto... ima dosta golqm beleg i idva lqtoto i az mnogo se sramuvam ot nego prosto kato si predstavq kak obli4am pola i belega "svetva" (taka da se kaje ), mi se styjva jivota! po edno vreme adski mnogo se depresirah za tova i ve4e nz kakvo da pravq!
    Ta vyprosyt mi e - nqkoi ima li ideq kak da prikriq tozi beleg ot operaciq lqtno vreme? Golqm e okolo 10 sm ( 10 6eva )... namira se to4no kydeto e kapa4kata Do sega izmislih samo tatuirovka, ot tezi, deto gi pravqt na moreto.
    Blagodarq predvaritelno na vs, koito otgovorqt i predlojat ne6to!
    P.s. 6te go maja s kontratubex, no dali 6te se zali4i nz...

т.7
    krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Ми пробвай с фон дьо тен ама нз дали ще стане,другия вариант е като почернееш може да не се забелязва .. за друго не се сещам
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

ami az ne mislq 4e e dobra ideq za tatuirovka zashtoto otdale4e nqma da se zabelqzva no otblizo daje 6te privle4e pogleda . za fondiotena nz ima li nqkakuv dryg cvqt ot kojata ti smisal belega po svetul li e ot kojata ti?? samo ako e dr cvqt bi svarshil rabota fondiotena no ina4e moje da slojish neshty ot sorta kato tia grivnite za ruka ot plat oba4e kato 6al4e ili ne6ty takova i da go svurjesh s toaleta drygo ne moga da se setq tova dano sam ti pomognala uspeh da namerish nai dobroto re6enie

Имаше някакви кремове дето уж премахвали или карали белезите да избледняват, потърси нещо такова а татуировка на коляното ще стои по-грозно според мен

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да бе , и аз съм чувала за кремове , които премахват белезите , или поне ги правят по незабележими , но не съм виждала и не съм ползвала , може да попиташ в някоя аптека. А татуировката и грима са само временно решене според мен ...

ne si slagai tatoo tam samo 6te stane po-gadno i 6te pribli4a vniamnieto o6te po-ve4e. neznam kolko e star toq beleg ... ako e po-malko ot godina moje6 da otide6 na kojen i da ti predpi6at proceduri i kremove za namalqvaneto mu. moje6 ina4e da probva6 s fon du ten koito suvpada s cveta na kraka ti. as su6to imam belezi i znam 4e sa v po-ve4eto slu4ai po-svetli ot ostanalata koja i ne po4ernqvat ot slunce ta moje da go maje6 samo belega s avtobronzant da se poednakvi.

Има процедура, мисля с лазер, че беше, която е точно за премахване на белезите. За съжаление нямам шочти никакво инфо точно за това, но.. се правят такива.

има много ефикасни мазила за белези след операция - да не изчезва напълно, но избледнява и се свива белега а и щом е на коляното няма дае вобще забележимо ;] просто се заитересувай в някоя аптека
    Kinda like the way, everything is gray
    Just like what you say - I don't need you
    I don't look like you, do the things you do
    But I'm fucked up too - I don't want you!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Контрактубекс

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Smolyan
    ei edno vreme nqma6e li nqkvi lepenki? bqha silikonovi napoeni s nqkvo ve6testvo? bqha okolo 60 lv br i senose6e postoqnno . No ne si spomnqm imeto.
    Pitai dermatolog, ina4e az imam beleg i ot edna sedmica go maja redovno s kontractubex i ima izvezten efect. uspeh
    Computers are not intelligent. They only think they are!

Град
    Dreamland
    dgfhdhg
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

mi...
    probvai s fon dio ten i pudra. bi trqbvalo da se skrie pone malko.ako ne stane... tva s tatoto e ok ideq!!

Супер фен
    Аз също имам белег на коляното от малка,ама е 4 - 5 см (най - много) и въпреки това и аз не ядосвам много с него и не обувам поли,защото ми изглежда грозно.Сега съм решила да изчакам да навърша 17 години и да ми го махнат чрез операция ... иначе няма как да се скрие според мен .... фон дьо тен и к'во ли не ... пак няма да го скрие както трябва и ще си личи ... ако си по голяма можеш да се подложиш на операция и да ти го махнат .. или дори може само да изрежат самия белег и да го залепят ( по - безболезнено е .. от личен опит знам ) и също няма да остане белег... или ако има ще е някаква ивица тънка като косъм и няма да се забелязва.
    Обичам те <3 !!!

Ме не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си