Като за начало малко предистория. Преди... повече от половин година се запознах с едно момиче. Сприятелихме се доста. Без да знам че си има приятел, реших да пробвам да станем повече от просто приятели, но уви... отговорът, който получих беше, че "била свикнала с него" и някви такива... Бях се отказал. Спях да и звъня и бях загубил тотално интереса си към нея... до един ден когато тя ме попита защо съм се бил отдръпнал(точно тогава тя имаше проблеми с приятеля си). Отговорих и, че просто не искам да се измъчвам и за това не съм я търсел... Та пак започнахме да си общуваме повече и един ден излезнахме на разходка в парка... пак пробвах... но уви... отговорът пак беше същия. В добавка тя ме попита "Дали с нещо била провокирала това мое действие"... Та мина време от този момент и... отново я бях позабравил... Но й дойде бала и тя ме покани на него. Отидох. Там видях и приятеля й... но какво да ви кажа... момчето за мен не е нищо особено... дори за мен лично е малко бавен... Но същественото, което научих от този момент с бала е, че просто не мога без това момиче... колкото и да пренебрегвам чувствата си, не мога да спра да мисля за нея... Просто опитвам всичко, но като я видя и всичкото това пренебрегване на чувства се изпарява за секунда...
Та въпросът ми е... Тези дни я навих да излезем на кафе някъде и мисля да и подаря букет или нещо от сорта като се видим... Както казах въпрос към момичетата: Как бихте реагирали ако ваш приятел ви подари цвете или нещо от сорта, при положение, че си имате приятел, но няколко пъти сте късали с този приятел...