- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- домашен фитнес
Здравейте на всички...искам да помоля за някой съвет относно режими на тренировка....ситуацията е такава ,че съм зает много...9 клас съм...след даскало съм на работа и така всеки ден ,а събота съм на работа цял ден ос сутрин до вечет около 6 часа..но от друга страна искам да ходя на фитнес ,но като нямам време поне редовно вкъщи правя коремни всяка сутрин 2х50 както и лициви опори колко мога Мах...и вечерта само лициви....но не е кой знае каква ползата от това...и взех пример на най-добрия ми фр ,който вкъщи си има щанга около 30 кила.Доста добра работа върши..и реших и аз да си направя...направих я вече пак така около 30 кила някъде..много доволна....но искам да Ви помоля как да си съградя режима на тренировка...целта ми е увеличчаване на мусколна маса и релеф.....ако може някой който разбира да ме посеветва какъф режим да си уредя ще съм много благодарен ....ако това ще помогне..висок съм 175 тежа 86 кила..
Браво,че искаш да спортуваш.
Не разбирам от фитнес,обаче прегледай форума на бб.тийм,съвсем скоро момче на твоята възраст искаше точно същия съвет.
Хората в тези сайтове са много по-компетентни.Ще ти кажат каквото те интересува.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Купи си гири, продължаваи с лицевите и коремните,тва с щангата е добре.Потърси лост някаде в квартала ти и се набираи.След сяка тренировка се подсигори да имаш храна богата на въглехидрати за да въстановиш енергия и да избуташ с килата и масата.Тренировките ги прави когато си отпочинал,организма ти трява да е свеж за да го натовариш,неможе по цял ден да се скапваш и да тренираш...sad but true
Vinagi sum bil barman4e