.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Снукър

Снукър

Някой от вас играе ли? А гледа?

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    снукър играя онлайн и гледам естествено, иначе играя билярд доволно.

шон мърфи ми е фаворит.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Ne igraq , no sum ogromen fen . Redovno gledam ! Favorit - Mathew Stevens

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    ее ее имало и други фенове освен мен тука бе офф ми аз не играя ама съм огрооомна фенка на играта, запалих се от финала 2005 м/у Шон Мърфи и Матю Стивънс (тогава заспах и неможаха да ме събудят да го догледам ) по същество.. в Пз има маса за игра на снукър ама незнам кога най сетне ще отида да я видяи пробвам , баща ми каза че било адски трудно иначе любимци са ми: Нийл Робъртсън (от финала на Уелш Оупън с Андрю Хигинсън.. тогав го гледах до 2-3 сутринта, и ми стана любимец), Шон Мърфи също ми е любимец а естесвено и Марк Селби оф ми тва е от мен .. за сега
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Аз малко пъти съм играл билярд, но имам самочувствието на добър играч. Снукър май имало някъде в Стара Загора, ако е така предполагам че ще ходим да играем.

Който играе на компютъра си, нека даде линк да си дръпна нещо, че все някакви простотии тегля.

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    ее ее имало и други фенове освен мен тука бе офф ми аз не играя ама съм огрооомна фенка на играта, запалих се от финала 2005 м/у Шон Мърфи и Матю Стивънс (тогава заспах и неможаха да ме събудят да го догледам ) по същество.. в Пз има маса за игра на снукър ама незнам кога най сетне ще отида да я видяи пробвам , баща ми каза че било адски трудно иначе любимци са ми: Нийл Робъртсън (от финала на Уелш Оупън с Андрю Хигинсън.. тогав го гледах до 2-3 сутринта, и ми стана любимец), Шон Мърфи също ми е любимец а естесвено и Марк Селби оф ми тва е от мен .. за сега
    Evalata za Матю Стивънс

На компютър го правя, до някъде и с щека в ръка

За версията...да, усетил съм я таз работа, ама все не си намирам нещо което да се изтегли, а изтегли ли се не може да се инсталира. Затва питах кой може да помогне.

2004 ли е най-добрата?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Стивън Хендри > всички.
    Гледам от 2002-2003 насам. Тогава още нямаше жълти.

Иначе не става за игране. На тая маса не мога да нацеля топките. Обаче брейк 23 съм правил. Мисля да ставам про
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си