- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Do sega samo dva puti sam si pravila kola maska na intimnite 4asti.parviq put q napravih kogato za pruf put po4nah da se obeskosmqvam tam i adski mnogo bole6e.sega ve4e sled dosta godini nasabrah pak smelost da si napravqI tozi put ne me bole6e tolkova kolkoto predi.Zaklu4enieto e 4e sled kato sam se brusnela v prodaljenieto na okolo 4 godini kolamaskata me bole6e po malko.Ta vaprosa mi e: Nali znaete 4e sled brasnene kosmite stavat po debeli gusti i s po golqm koren ta ne bi li trqbvalo togava da boli pove4e sled kato sam po4nala s brusneneto? Izvinqvaite 4e ne pi6a na kirilica ma jiveq izvan Bg i nqma kak da izteglq flex type-a na angliiskiq komp
[/list]
т.7
krem4et0
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
ми де да знам първия път си се панирала много и един вид си си внушила , че те боли адски много...да,след продължителното бръснене би трябвало да боли повече , но сигурно си била по-спокойна де да знамти се раздвай , че не те боли много няма какво да му мислиш
![]()
dosega ne sam opitvala s kola maska,struva mi se dosta bolezneno,no sigurno ne e bolka za umirane,no 6tom 1 pat ve4e si probvala i ne e 4ak tolkova lo6o,moje da probva6 pak![]()
Руса кукличка
Ц,има значение само поносимостта на кожата към интервенция.
И когато космите са много къси боли повече.Като няма косми ти дърпат голата кожа и може да получиш синини,кръвонасядане,рани дори/личен опит/.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ем че аз там откакто съм почнала да се обезкосмявам винаги кола маска съм ползвала за цялото тяло(в смисъл крака ръце и триъгълник) и съм адски доволна сега са супер редки даже мога да твърдя че е почти мъх.и не е болка за умиране така че споко.Аз само няколко пъти съ прибягвала до самобръсначката в критични случаи когато нямам време да отида до салона.
но това се е случвало 3-4 пъти за 4 години.И искам да кажа че мразя да се бръсна първо защото много труд се хвърля,второ израстват след 4-5 дни,трето не е толкова меко както когато е оскубано,а и сама мога да пропусна косъмчета а когато сам в салона козметичката гледа хубаво и маха всичко и още други привилегии които не сещам за сега,но който се двоуми му казвам да отива на кола маска и че досега не сам чула за смърни случаи от кола маска.Ако случайно чуя ще пиша да ви предопредя.
А И ПОПРАВКА НА ГОРНИЯ СЪФОРОМЕЦ КОГАТО ДЪРПА ГОЛА КОЖА НЕ БОЛИ БОЛИ КОГАТО СЕ ИЗТРЪГВАТ КОСМИ И КОЛКОТО СА ПО МАЛКИ ТОЛКОВА ПО МАЛКО БОЛИ,СИНИНИ СЕ ПОЛУЧАВАТ КОГАТО КОСМИТЕ СА ТВЪРДИ И ДЪЛГИ,МЕН ПЪРВИТЕ ПЪТИ МИ СЕ ПОЛУЧАВАХА МАЛКИ КРЪВОИЗЛИВИ ПОКРАЙ СЛАБИНИТЕ ЗАЩОТО ТАМ КОСЪМЧЕТАТА СА НАЙ ТВЪРДИ.
![]()
Момиче съм-членувай с наставка за женски род,моля.
ФорУм-поправи се,моля.
Не пиши с главни букви,пий липов чай,успокоява нервите.
Не знам какви са ти космите и кожата на тебе,когато при мен са къси се зачервявам и ме боли,мисля,че вече поясних.
Интересно за какво се слепва и от какво се отлепва маската,когато няма окосмяване.
![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
mersi mnogo![]()
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
обезкосмявала съм се само със самообръсначка там долу но искам вече да почна с кола маска.. От болката не ме е страх ама като ми говорите за тия синини и кръвоизливи много ме е бъз..![]()
Просто като се захванеш да си правиш кола маска не я прави на много дълги косми. Нека бъдат 1-2см. Иначе ако са по-големи болиИ вече с времето болка няма!И аз за не знам колко години кола маска вече нямам почти косми, тънки са, незабележими и няколко седмици съм спокойна
![]()
Но аз съм на мнение, че първият път е най-добре да се направи при козметик!