.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

той е на 27 а тя на 16

zdraveite.....neznam dali postapih pravilno ili ne no....zna4i sestra mi e na 16 godini i izliza6e s edin koito e na 27,ta toi si pada po po malki momi4eta, demek vs priqtelki sa mu bili pod 18god. ta te sas sestra mi izlizaha, hodeha po kafeta i t.n i edna ve4er spaha zaedno, a tq be6e destvena. i dnes mi kaza kakvo e stanalo(minaha se 4 dni ot kak spa s nego) i na men mi stana mnogo kofti.. dori se razplakah ....prosto nemojah da proumeq kak malkata mi sestrai4ka se e nae*bala s 4ovek na 27 god..a i nqma 4uvstva kam nego(tq sama mi go kaza 4e sa samo fr i ne izpitva ni6to po specialno kam nego). i i kazah da izbira mejdu men i nego i tq kaza 4e izbira nego i na men mi stana mn gadno, za6toto vse pak sme sestri i kolkoto i da e az sam i za cql jivot a toi.....mesec , dva....ta kazah i da izbira m/u mene i nego i i go kazah ne za dr a za6toto iskam da q predpaza... vse pak toi e na 27, osven tova si pada malko poboinik, udrq momi4eta, bie se s mom4eta, dori nosi i pistolet v sebe si po nqkoi pat.vs mu priqteli sa narkomani, piqnici i takiva.. i me e strah 4e moje da i napravi ne6to.......iskam prosto da q predpazq.. kajete mi pravilno li sam postapila.. molq vi...
    adski mn me zabolq kato kaza 4e predpo4ita nego pred men...no prosto tova e edinstveniq na4in po koito moga da q nakaram da go ostava, nadqvam se da osaznae 4e az sam i po vajna no........

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

Разбира се,че правилно си постъпила,та той е на 27 а тя на 16 чесно нараво немога да разбера такива хора като него,как може с такава разлика човек,който се предполага че трябва вече да е здраво мислещ,да направи такова нещо,та той е даже подсъдим.Опита ти да предпазиш сестра ти е наистина много правилен,може да ти е отговорила така под въздействието на емоции,но ти и обясни как стоят нещата,но спокойно,защото наистина това не е добре.Аз мисля че рано или късно ще разбере че ти си я подкрепяла и си и помагала по този начин и ще осъзнае кого повече цени.

Град
    Велико Търново
    trqbvalo e dori po-rano da q predopredi6 pone da ne spi s nego,no stanaloto-stanalo.ne se pritesnqvai ti si postapila pravilno,a sestra ti rano ili kasno 6te razbere 6to za 4ovek e tova.kakvo moje da o4akava ot mom4e,koeto udrq momi4eta kakto kazva6.maika vi ne znae li za tova,ne q li savetva po nqkakav na4in ili o6te ne e razbrala za stanaloto/>??
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на pathetic
    Нищо правилно.
    Първо тя се е изчукала с него.От това няма как да я предпазиш, защото е минало.Като искаш да не е с него.. просто й го казваш и се опитваш да й обясниш какви са обстоятелствата и какво се случва и той що за човек е, а не.. кого предпочита.
    Щото това е тъпо.
    Адски.
    Каквото и да отговори.. все тая ще е.
    НЕ стават така нещата. .. а и тя явно е малоумна, че да прави секс за първи път с някакъв такъв тип, при положение, че даже не го и харесва, а й бил приятел.
    глупости.
    Виж, ако беше лудо влюбена - да е ясно, ама с някакъв там, дето нещо си там и някъде си там се наебали.
    Хайде стига де.
    Вие родители нямате ли.. или нещо там - настойници, това - онова.
    ..
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Повечето родители не знаят,че детето им ходи,с чичковци на по едно 25-37 години.Оттам вече се губи частта с родителския контрол

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Повечето родители не знаят,че детето им ходи,с чичковци на по едно 25-37 години.Оттам вече се губи частта с родителския контрол
    то в случай, че искаш можеш да си копеле и да издадеш сестричето, ако чак толко ти пука за него.
    ръгат го в един килер и ни секс, ни нищо.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

ръгат го в един килер и ни секс, ни нищо.
    Това беше брутално

Град
    in da middle of nowhere
    ми аз се чудя и на сестра ти и на тоя дето излиза с нея, не е много правилно да излиза с толкова голям МЪЖ, сигурно и той не не е мъж още щом се занимава с 16 годишни, но няма значение. обясни на сестра ти ще това което прави са пълни детинщии защото си е така и ще не трябва да излиза с това момче/мъж и защо така мислиш и кажи защо така мислиш и и кажи какво за човек е този, не искам да обиждам и да обвинявам някой но сестра ти е доста виновна за това, първо защо изобщо се е хванала със него а аз съм 66% сигурна че и тя знае че приятелите му са наркомани и пияници, в това има много лоши неща но и до някъде хубаво, за сестра ти а за тях те са си го избрали, важното е тя да не стаа такава и да не пробва наркотици азащото от веднъж ще стане всеки ден по 3-4 пъти. отвори и очите пък тя не е малка на 16 е тя сама трябва да знае но трябва да направиш нещо

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    О, ще си промени мнението не се притесняваи

Животът е адът описан в Библията!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    деиш, старото подгони младото...
    еба тая тенденция
    така ще е, докато има моми дето не знаят що сакат

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ако почне да се дрогира и да пие по много, както приятелите на тоя, едва ли ше се усети.Или ще е прекалено късно.Ако толко наистина предпочита него пред теб даже да я наклюкариш на ваще или там на цЕлата рода ако щеш, пак няма да има ефект.Говори й.Няма др начин.Обясни й как седят нещата и че трябва да спре да се занимава с тоя.Че той някой ден ше земе да я утрепе нЕкъде...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Емиии муцка не разбирам защо си чакало толкова. Както казаха по-горе кажи на някой родител, роднина, настойник.. но не оставай нещата така!!! И с това "Избирай между мен и него" нищо няма да постигнеш ако питаш мен. Така че предприеми нещо в най-скоро време, за да не тръгне по лош път, ако не е тръгнала вече...
    Успех

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз се разплаках когато разбрах че сестра ми вече не е девствена
    Мила нормално е да се притесняваш за нея но според мен е грешно да и казваш да избира и да я упрекваш. По-скоро и говори спокойно и я съветвай без да и досаждаш. И ако се разделят бъди до нея и не и казвай че сама си е виновна и че си я предупреждавала. Попитай я дали след като правят секс се пазят и и кажи че ако има нужда от помощ може да разчита на теб. Ти си и сестра не пъдар или майка така че твойта роля е да си винаги до нея когато има нужда и да и помагаш. Успех.

Честито ! Сестра ти е направила първата крачка към курвулясването ! Може да звучи много грубо , но е така ! Щом и харесва да се ебе с педофил , към когото няма чувства ... зарежи я ! Ти искаш да я предпазиш , но тя е куха п**** и няма да те разбере !(Без никакво извинение!)А родителите ви знаят ли ,че тя е толкова тъпа ,че излиза с педофил ?
    Най-много да почне да се дрогира , той да я бие и да я кара да прави мръсотии със загорелите му приятели ... Абе картинката е пълна ! Това е първата или втората (не съм сигурна) крачка към пропадането и еволюирането в отрепка ! Честито !

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Честито ! Сестра ти е направила първата крачка към курвулясването ! Може да звучи много грубо , но е така ! Щом и харесва да се ебе с педофил , към когото няма чувства ... зарежи я ! Ти искаш да я предпазиш , но тя е куха п**** и няма да те разбере !(Без никакво извинение!)А родителите ви знаят ли ,че тя е толкова тъпа ,че излиза с педофил ?
    Най-много да почне да се дрогира , той да я бие и да я кара да прави мръсотии със загорелите му приятели ... Абе картинката е пълна ! Това е първата или втората (не съм сигурна) крачка към пропадането и еволюирането в отрепка ! Честито !
    Знаеш ли изобщо какво е педофил че употребяваш тази дума така често? И недей да притесняваш сестра и още повече. След като малката не го обича едва ли ще тръгне да прави глупости заради него а просто ще се позабавлява.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Знаеш ли изобщо какво е педофил че употребяваш тази дума така често? И недей да притесняваш сестра и още повече. След като малката не го обича едва ли ще тръгне да прави глупости заради него а просто ще се позабавлява.
    Знам какво значи ПЕДОФИЛ ! Човек , който прави мръсотии с малки момчите/момчета ! Не е задължително да е насила ! А колкото до това дали ще почне да прави мръсотии предполагам , че ще ги прави заради него , щоим го е предпочела пред собсвената си сестра - няма да се учудя да стане отрепка , макар ,че горещо се надявам да не стане ! Не съм имала за цел да притесня авторкта , просто използвах малко по-груб език , извинявам се за което ! Ядосвам се , че младите хора си пропиляват най-хубавите години като се занимават с глупости и се ебат като не видели! Съжалявам за грубия език , но просто страшно много ме е яд ! Всеки си има глава на раменете , де ... не би трябвало да ми пука за глупостите на другите , но това прекрачва всякакви граници !

Град
    Германия
    Знам какво значи ПЕДОФИЛ ! Човек , който прави мръсотии с малки момчите/момчета ! Не е задължително да е насила !
    Педофилия е секс с деца под 14 години а момичето е на 16 така че мъжа не се води за подофил.
    Аз имам една позната която също ходеше с един 10 години по-голям от нея. Той я тормозеше,биеше я,забраняваше и разни неща... Абе ужас беше. 2 години продължи връзката им след което на нея и дойде акъла и скъса с него. Не е станала нито курва, нито простакеса, нито никаква. Направи една грешка,плати за нея и сега живота продължава. Това че е правила секс с него не я прави автоматически курва. Освен това мисля че авторката е постъпила грешно като я е накарала да избира. Няма това право.

Моята братовчедка ходи с 29 годишен вече около 8 месеца(тя е на 16) ...за мен това въобще не е нормално..,но всеки решава сам за себе си...

Ужасена съм кажи на родителите си най-добре

Град
    Terra incognita!
    Много странно,не го обича,обаче предпочита него пред теб?Ужас!Може би иска нещо да те подразни,дано е само това,но определено трябва да я отграничиш от този индивид,който си пада "леко" педофил.Щом има такива прояви(насилие,наркотици),м оже й спрямо нея да окаже насилие,а и не се знае дали пък и не го е направил още през въпросната вечер.Ако не можеш да се справиш,обърни се към родителите ти!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    In Devil's Castle
    тя е заблудена..трябвало е да подходиш по-тактично..не направо-мен или него...
    someone else...

Благодаря на всички ойто ми дадоха съвет....само искам да кажа че не мога да кажа на наще защото все пак ми е сестра и много пъти ме е подкрепяла и ме е прикривала пред наще а ако раберат за това незнам какво ще и се случи...ще стане по лошо.. и прдпочитам сама да се опитам да и помогна....Благодаря още веднъж

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от belqzana_ot_teb
    Благодаря на всички ойто ми дадоха съвет....само искам да кажа че не мога да кажа на наще защото все пак ми е сестра и много пъти ме е подкрепяла и ме е прикривала пред наще а ако раберат за това незнам какво ще и се случи...ще стане по лошо.. и прдпочитам сама да се опитам да и помогна....Благодаря още веднъж
    Не казвай на ваще докато не виждаш реална опасност за нея. Ако нещата станат сериозни веднага сподели с някой защото може в онзи момент да те намрази но след време ще ти е благодарна. Казам ти ги всички тея неща от опит защото и аз имам по-малка сестра (даже 2 ама мъничката още не прави такива глупости ) и сме минали заедно през какво ли не и не веднъж съм я спасявала. Най-важното е да спечелиш доверието и и да я научиш да ти споделя.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тука половината идиоти се изказаха. Деца. 16 годишните съвсем законно си се ебат. Точка.

Тя хубаво сестра ти е на 16 ама ти май май и толкоз нямаш, щото си и поставила егати избора... или енго или сестра си
    И сега кво остава.. малкото хлапе да избере роднина, дето се хвали, че го мрази пред приятелките си.

Няма да се научите никога ей....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Sofia
    Постъпила си малко глупаво като си я накарала да избирам между теб и него,защото щом е тръгнала в момента с човек на 27 години,значи не мисли много много и това не е трябвало да й го казваш....но пък настина е малко немислимо да ходи с 27 годишен...за любовта няма граници,но стига чувствата да са искрени и истински,а от твойто описание такова нещо няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си