.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Много правилно си постъпила!!! Може би щом така стоят нещата трябва да се допиташ до мнението на родителите ви...

Цитирай Първоначално написано от belqzana_ot_teb
    Благодаря на всички ойто ми дадоха съвет....само искам да кажа че не мога да кажа на наще защото все пак ми е сестра и много пъти ме е подкрепяла и ме е прикривала пред наще а ако раберат за това незнам какво ще и се случи...ще стане по лошо.. и прдпочитам сама да се опитам да и помогна....Благодаря още веднъж
    Еми щом стоят така нещата.Опитай се да поговориш с нея,да я разубедиш,че тази връзка не е добра за нея,остави възраста на страна,тя не е най-важната въпреки че разликата им е голяма и за мен това не е нормално,но както каза ти се движи с наркомани,пианици и даже носи пистолет,е това ако не е сериозен проблем здраве му кажи.Жеста ти да и помогнеш ще го оцени след време,дори не сега,но както казах поговори с нея много сериозно,но без да и поставяш ултиматоми.Аиде успех!!!

Затова обичам човешкото поведение..поставяш го пред избор и си сиг кфо ще избере и в последния момент той избира другото ти ти се *бава сичко...НИКОГА НИКОГА НЕ КАРАЙ ХОРАТА ДА ИЗБИРАТ НАСИЛА МЕЖДУ ТЕБ И НЯКОЙ ДРУГ !!! Това обикновено води до 60-70% да изберат другия

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ей тва много го мразя. Някой като каже избери м/у мен и него/нея ми идва да му се изпикая на главата 5 пъти и да извърша другата биологична нужда също толкова пъти върху него.
    The Spark

tova e greshno , greshno si postupila iskash da q predpazish ot tozi 4ovek, i kak kato izgubish sqkakuv kontakt sus neq trqbvashe da se opitash da stanesh po bliska s neq sq neznam kolko ste blizki.Trqbvashe psiho ataki da i vkaravash i taka, a sega si out ot igrata moje samo da ledash ot stranai :?
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Това е много неправилно , как можа да я накараш да избира , НИКОГА , не поставяйте на никого такъв ултиматум , защото това винаги води до избиране на другия. Дори може и на пук да го е направила , само защото я караш да избира. Пуу

Мега фен Аватара на koalka
    Адски тъпо е да й кажеш "изберай - него или мен".Та тя ти е сестра, ти не е трябвало да я питаш, не тя да ти отговори така!И като ти каже така какво означава, че никога повече няма да й проговориш ли?Постъпила си адски тъпо в случая...
    Отделно това, но тя вече си е на 16...не знам защо ти трябва да решаваш вместо нея.Ти не отговоряш за нея, родителите ви отговарят.Трябваше с тях да поговориш, на тях да кажеш, а не да говориш прибързано.
    Разликата им е голяма, съгласна съм и аз, ако имах дете на нейната възраст нямаше да съм доволна, че дъщеря ми ходи с мъж на 27 години...Този е абсолютен комплексар и затова ходи с по-малки.Явно при по-големите му е по-трудно и му е по-лесно да излъже по-малките.Явно това не го осъзнава, но един ден ще го разбере.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Защо малките момиченца винаги искат голям батко ето за това - накрая да останат , сами , преебани , вагинално разширени ( ) понякога доста понабити , погрознели... тая държава си е ебала маиката
    te taka e!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си