- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време бихте чакали 1 момиче, за да прави секс с вас?
Долу ръцете момичетаПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
Много те обичам![]()
offline forever!
хаха няма да го пипаме споксПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
а вий продължавайте в същия дух хах
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Първоначално написано от princesa_viki
aide da ne sporim koi kogo pove4e obi4a a![]()
![]()
![]()
Докато не сметне че е готова..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
1+Първоначално написано от x3eme
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
evala pi4Първоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Оценка за въпроса-ОТЛИЧЕН 6+ АКО НАИСТИНА Я ОБИЧАМ ЩЕ Я ЧАКАМ ДО ТОГАВА ДО КОГАТО ТЯ Е ГОТОВА![]()
При правилно отношение от моя страна от 5 до 7 дена
Най добрия ми рекорд е на 2рия ден ( става дума за връзка която след това ще добие сериозен аспект )
боже,боже...а на мен са ми казвали: ще 4акам,но не много...а приятеля ми казва "ще имам търпение за вси4ко" ех...кажете ми как да не го оби4а 4овек??
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
kolkoto trqbva tolkova samo 4e v momenta men 4akat![]()
![]()
![]()
Немога да чакам мн.... Мой голям недостатък
![]()
Е браво и на двамата на това се вика момчета на мястоПървоначално написано от x3eme
![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Аз по принцип бих чакал 4-5 пъти смисъл да пробвам и ако неще да ми се маха от главата!Първоначално написано от Exoras
Но както Exoras каза аз сега съм с една от 1 месец и съм пробвал 10-20 пъти сигорно вече и още не ми пуска, но я обичам много и за това ще изчакам колкото е нужно.
докато не издържа и и го пъхна по комшийски![]()
Прави го така че да е добре!!!
Бих чакал 1 месец ,повече не ми занимава, щом не утвръща на чувствата ми значи не си заслужава да се занмивам с нея понеже не ходи с мен заради самият мен а поради някакви други причини.
Ти си страшно тъп... по- скоро ти не ходиш с нея заради самата нея, ами си с нея да топиш чушкатаПървоначално написано от bader
... Леле, как ме нервят такива курвари като тебе...
![]()
![]()
глупав въпрос,ако се обичат ще я чака докато стане готова,дали ще е месец,година няма значение ..ако я обича ще чака естествено без да изневерява !
Kvi sa tiq gluposti tukaMnogo zle trqbva da e nqkoi da hodi s mesetsi, che i s godini (!? WTF !?) s nqkoe momiche, che tq da stanela "gotova". Edno testo bez maq nqma da buhne. Eh tozi kult kum devstvenostta
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
uspokoi se be BATIПървоначално написано от amatorium
Ама понякога точно заради маята нещата тръгват в такава посока, че да ти се стъжни живота!Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Съмнявам се, че точно на него ще му се стъжни живота. amatorium, ти бил ли си влюбен в някого с цялото си същество в даден период от живота си? От любопитство питам просто
![]()
aha taka e golqma chast ot tqh sa idioti...za jalost no vse pak ne vsi4kiПървоначално написано от x3eme
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ako съм с някое момиче не това е най-важното, и така или иначе ако всичко върви по някое време то идва от самосебе си така, че времето не е от значение![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?