- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време бихте чакали 1 момиче, за да прави секс с вас?
Аз чаках 7 месеца, което показа колко тя ме обича,защото според мен това е знак за доверие и обич, които не ми засвидетелсва явно и накрая скъсахме,поради нейна причина..постепенно залиткане по друг..мани-бегай...
Stultum est timere quod vitare non potes...
Първоначално написано от vesinka91
kakto kazah 90% ot tqh su6nost niq ama ne vsi4ki sme ednakvi![]()
Първоначално написано от x3eme
Тебе мноо те уважавам !![]()
вече я чакам 2 месеца и половина![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
месец два...
Аз съм момиче,но ще учасвам нахално в темата.
Моето мнение е,че ако едно момче/един мъж.. обича истински едно момиче ще я чака колкото е нужно и това за него няма да е проблем!
xaxa kfi ste vie 4e da ne mojete da obi4ate,vie roboti ili izrodi steba*ti xoreta nqam dymi prosto ...
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
takiva ste naistinaa 4ak dr momi4eta vi se smeem hxaxahПървоначално написано от belphegor
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
(ще говоря от мъжката страна на нещата, затова всичко в моя пост ще се отнася към момичетата)
1.Ако става въпрос за зряла жена и зрял мъж (не пубери) - там е съвсем различно, но след като форума е теенпроблем -->2.
(и за да не ме тълкувате грешно, от тук надолу се отнася за пубертета)
2.Това нещо "Ако я обичаш, ще я чакаш докато стане готова", щеше да ме задуши от смях.Какво значи да стане готова ? Да се събуди една хубава слънчева сутрин, птичките да пеят и да я огрее, че иска да прави секс с гаджето си, с което е ходила 7-8-9 ++ месеца до сега, което гадже я обича безумно и тя просто знае, че каквото и да прави момчето ще и тича след задника?Така тя никога няма да стане готова!Колкото искайте ме плюйте, но за една връзка водещето нещо освен любовта, разбирателството и всичките му прословути лайна е точно страстта и сексът.Без тях една връзка просто НЕ може да просъществува - момчето и момичето рано или късно просто ще си омръзнат един на друг и няма да намират нищо ново помежду си.Край.Без секс мисленето в една връзка е различно!Освен това всички, които казвате, че ще чакате с години приятелката ви да стане готова определено сте правили вече секс и имате приятелка.Не е нужно да се правите на готини с мнение, което няма да поддържате след 1-2 месеца или когато просто вие опрете до този "проблем".
Но да се върнем към темата :
Колко бих чакал аз ? Ами вече съм чакал предостатъчно, тъй че едва ли ще е много.Ще кажа, че колкото повече обичаш едно момиче И тази любов не е споделена, толкова по-зле става за теб самия.За това поддържам мнението на хората, които са написали числа вариращи между 2 до 3 месеца.Нито повече, нито по-малко.
п.с Естествено една споделена любов би променило мнението на всеки(дори и на мен), но по време на пубертета най-добре е да не чакаш за любовта на живота си, а да се забавляваш, да учиш и т.н.
С чакане абсолютно нищо не става
Първоначално написано от la4ezara
koi to4no ot gore citiranite uvajava6![]()
+5Първоначално написано от nqkuf_tam
Не знам дали и никът ти ми повлия, но... ако бях мъж и аз бих мислела такаПървоначално написано от belphegor
![]()
ne me burkai s momi4e,mom4e sumПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
nqkuf_tam написа:
(ще говоря от мъжката страна на нещата, затова всичко в моя пост ще се отнася към момичетата)
1.Ако става въпрос за зряла жена и зрял мъж (не пубери) - там е съвсем различно, но след като форума е теенпроблем -->2.
(и за да не ме тълкувате грешно, от тук надолу се отнася за пубертета)
2.Това нещо "Ако я обичаш, ще я чакаш докато стане готова", щеше да ме задуши от смях.Какво значи да стане готова ? Да се събуди една хубава слънчева сутрин, птичките да пеят и да я огрее, че иска да прави секс с гаджето си, с което е ходила 7-8-9 ++ месеца до сега, което гадже я обича безумно и тя просто знае, че каквото и да прави момчето ще и тича след задника?Така тя никога няма да стане готова!Колкото искайте ме плюйте, но за една връзка водещето нещо освен любовта, разбирателството и всичките му прословути лайна е точно страстта и сексът.Без тях една връзка просто НЕ може да просъществува - момчето и момичето рано или късно просто ще си омръзнат един на друг и няма да намират нищо ново помежду си.Край.Без секс мисленето в една връзка е различно!Освен това всички, които казвате, че ще чакате с години приятелката ви да стане готова определено сте правили вече секс и имате приятелка.Не е нужно да се правите на готини с мнение, което няма да поддържате след 1-2 месеца или когато просто вие опрете до този "проблем".
Но да се върнем към темата :
Колко бих чакал аз ? Ами вече съм чакал предостатъчно, тъй че едва ли ще е много.Ще кажа, че колкото повече обичаш едно момиче И тази любов не е споделена, толкова по-зле става за теб самия.За това поддържам мнението на хората, които са написали числа вариращи между 2 до 3 месеца.Нито повече, нито по-малко.
п.с Естествено една споделена любов би променило мнението на всеки(дори и на мен), но по време на пубертета най-добре е да не чакаш за любовта на живота си, а да се забавляваш, да учиш и т.н.
С чакане абсолютно нищо не става
може и така да е...
someone else...
znachi s priqtelq mi tragnahme mn nabarzo takmo se zapoznahme g.di taka sichko ei taka stana no az bqh devstvena i neiskah da spa s nego e toi v nachaaloto i duma ne otvarqshe i posle mi izneveri naeba 1 mastiq otkasana sled koeto az go nakarah da si priznae dali e stanalo neshto dokato beseh v ivailov grad i si mi prizna az sashto mu bqh izneverqvala no samo celuvki. sled tfa si se opraihme i toi zapochna da iska sex normalno vse pak e momche (toi e na 19 a az na pochti 15) ima si nujdi znam no ne iskah beshe me strah i taka toi kaza che she me chaka kolkoto e nujno i nqkolko dni predi da stanat 4 meseca ot kakto sme zaedno mu pusnah beshe mi dokazzal che me obicha che ne e s men samo zaradi sexa i mu imah doverie i sega si go pravim :] taka che ako 1 momche ako naistina obicha 1 momiche kolkoto i da mu se iska sexa trqbva da q izchaka dokato e gotova :}
![]()
![]()
![]()
princesa_viki e momi4eto a avatarite ni sa ednakvi![]()
Ще чакате докато станели готови... балъци. Ще има да си чакате... Какво значи едно момиче да стане готово? Ако едно момиче е готово да прави секс с ВАС, била тя девствена или не, тя е готова да го направи още веднага след като тръгнете. Естествено нормално почти всички искат да изчакат малко да се уверят, че "не са с тях само заради секса". Този период е различен за всяка, но ако тя принципно е готова да прави секс с, пак подчертавам, ВАС, 1-3 месеца ще са достатъчни на всяка да спечелите доверието й. Оттам нататък просто забравете. Ако тя ви казва, че е девствена и не е готова й бийте шута и това е - няма и да стане готова да го направи с ВАС. Защото от личен опит, а и от чужд съм виждал как момиче ходи с някой 2 години и не му пуска, а той си чака и след това преспива с мен още няма и месец след като сме тръгнали. Не го ли направите първите няколко месеца после момичето си свиква с вас и изобщо спира да ви възприема като сексуален партньор и изобщо няма "да се почувства готова". Така че - колко ли бих чакал - зависи, но 2-3 месеца максимум и то при положение, че момичето е девствено и така да се каже й давам време ( което пък кога ли ще ми се случи вече на моите години). Иначе търпението ще ми се изчерпа по-рано, особено ако няма някаква обективна причина за това да не правим секс. В крайна сметка нали затова си търсим партньори - за мен основата на една връзка, която крепи всичко останало е сексът. Ако там нещата куцат една връзка се изчерпва много бързо. Казвам ви го, защото повечето дето казват, че ще чакат просто нямат достатъчно опит и впечатления с достатъчно връзки, пък и главите им още не са узрели за идеята. Платоничната любов звучи добре, ама си е само на теория
Аз тук само се съгласявам...,но да-смятам, че е така..едно време мислех другояче, но опитът учи...Общо взето е така..Ако едно момиче иска да спи с някое момче,тя го знае още от 1рвия момент....(говоря и дори за девствените)...И изпитателните 2 месеца са нормални-нека и ние се потрудим, да покажем чувства и т.н....Но там 4-5-6-7-8-9 месеца..хм..Просто Забрави...Първоначално написано от WaKo