- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вижте плс
Май сички са на даскало или
неми обръщате внимание
;(
Ше ходя на даскало![]()
Да се поразтоваря малко.
Иначе няма да мога да изкарам ;(
Айде помогнете малко едвам стоя и ви пиша
имам чувството че секи момент ще падна![]()
леле ти супер много си се паникьосал...то сигурно и аз щях да се шашна ако разбера, че ще си имам сестричка/братче
разликата между мен и сестра ми е 13 години, знам че не е като 17, но пак не е малко и въпреки това си се разбираме идеално
ако си мислиш какво ще говорят хората-да не ти пука.......чичо ми е на 34 и не е женен, като ме бяха видяли с него тръгнаха слухове, че аз съм му дете......сестра ми като се омъжи я взеха от апартамента на леля и тогава пък тези от блока са казали, че братовчед ми(на 22 години е) се е оженил и даже се бяха нацупили, че не са канени на сватбата
ама кво от тва...на нас пък ни беше хипер смешно
и ти вместо да се шашкаш трябва да си мн мн щастливкакто казаха по-горе така дори няма да се карате
мисли положително, това е толкова хубаво нещо
Може би наистина се чувстваш объркан , но според мен е редно да се радваш на това , което те очаква . Наистина разликата в годините ще е голяма , но пък няма да се карате и биете . Няма д аимате много общи интереси , но пък ще можеш спокойно да и помагаш в у-ще и докато е бебе ще помагаш на майка си в грижите около сестра ти ! НО : ти от къде знаеш ,ч е ще е момиче , ако току щом си научил , е майка ти е бременна ?
parva 4estitovijdam syper obarkano ti e. no zamisli se kam nqkoi polojitelni ne6ta....postavi se na mqstoto na roditeli te ti makar i da ti e trydno v momenta. prez cqloto tova vreme,ot samoto ti rajdane za tvoite roditeli vsi4ko se e vartqlo okolo tova da se grijat za teb, da te vazpitavat, da te otgledat. za tqh v ediniq den si malko lape v sledva6tiq si golqm maj i ne mogat da osaznaqt kolko barzo minava vremeto,kak izvednaj otrasva6. eto balat ti nablijava daje.. kato napysne6 semeistvoto si na tqh nqma da im ostane ni6to. nqma da gi ima karanicite.nqma da ima neprestannoto mrankane da si oprai6 legloto, da si oprai6 staqta i tam podobni. te 6te se okajat sami. i tazi tvoq sestri4ka 6te im bade...oporata sled kato si tragne6 ot tqh,zajivee6 samoqstoqtelno. otnovo 6te si vazvarnat starite momenti ot tvoito devstvo i 6te se 4yvstvat syper 6tastlivi. ne si li saglasen s men? a pak i bremennosta trae 9 meseca nali znae6? sa6to taka ne zabravqi 4e vsi4ko ne e vazmojno,izvinqvai za poslednoto ako ima ne6to. a pak sega ot voqta strana... da ne misli6 do kraq na jivota si da jivee6 pri tqh? az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh tova lqto da se skasam ot ba4kane.posle i v 12 klas 6te rabotq i 6te se opitvam da spestqvam kolkoto se moje pove4e 4e sled kato se rodi sestri4kata ti az da si zajiveq samostoqtelno. 6te sam dale4e ot cqlata tazi obarkvaciq. i damm...pita6 dali 6te e mn razlikata vi? opredelno. no 6te go obarne6 na maitap...dali 6te imate blizki vzaimootno6eniq? - edva li...
Оффф спр съм объркан![]()
Нз ... определено ще изглежда смешно !
Майка ми е на 34 ..
Нз просто нямам думи нз ко да прая сигурно е малко раничко да се изнасям![]()
Имам още 2 години дукато завърша ..
След това ще се опитам максимално да дам всичко от
себе си да кандидатствам в някой друг град, за да
осмисля ко 6 стаа мо 6и става ...![]()
Според вас смешно ли ще е ?
Моля за искрени отговори !
Ееех
Някой ако има идея за университет нещо където да кандидатствам след 12 клас ?
Спр ще ми помогне да се насоча към нещо
Чакат ме мъчителни 2 години![]()
Познавам хора и с по-голяма разлика м/у тях!
Не излгежда ли смешно ?Първоначално написано от NightGuardian
аз не мисля че е смешно напротив браво на майка ти че е решила на второ детенце............................а колкото до изнасянето ако имате друг апартамент и майка ти и бащи ти дават джобни не виждам проблем да се изнесеш аз съм на 14 ии не живея с наште ( мен обстоятелствата ме принуждават но става въросс че не е страшно![]()
eh 4estito,
spored men nqma kakvo da sepritesnqva6 tolkoz iaz izmam setsra razlikata ni e 8 god. vqrno 4e va6ta e pove4e no edva li 6te sajalqvate za ne6tu vse pak tova mn hubavo ne se pla6i nqq lo6o
P.Smn 6e karame may i vie 6te ste taka :P![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Е какво значение е разликата, жива и здрава да е. Имам една приятелка която е на 22 а най-малката и сестра е на 4 (18 год разлика).
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
мога да кажа само ЧЕСТИТО! Не се шашкай, всичко ще е наред, просто трябва да свеикнеш с мисълта. Пък като видиш личицето на това малко създание, ще забравиш всичките тревоги,гарантирам ти! Ще го заобичаш страшно много! Недей да се притесняваш аз разликата, да-голяма е, но какво от това? Тамън ще помагаш на вашите с гледането на детето- няма ли да е страхотно? Таман след това ще имаш опит,когато самият ти станеш бащатака чееееее спокойнооооооо :P и бъди горд
![]()
4estito![]()
tova 4e e takava razlikata e edin golqm + za teb. Moje6 da se uprajnqva6 ot sega, a i na kogo mu puka dali deteto e tvoe ili ti e sestra. Sigurno 6te ste mn sladki zaedno.
Голям размер на картинката! /machoka/
Майка ти е на 34? А ти си на 17г.Първоначално написано от zero
what the fuck?
Ти от циганско семейство ли си?
Не определено съм българин![]()
Тя ме е родила на 18 сега съм на 16 ..
След 3 месеца прая 17 !
Определено съм българин де ... !!!
Честито! Спокойно, има братя и сестри със по 20 години разликаАко аз сега разбера,че ще имам брат или сестра мноооого ще се радвам
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Първо честито! Не се притеснявай, родителите ти явно са преценили, че можете да се справите, ще сте заедно, спокоАз нямам братя и сестри, имам познати с разлика 14-15 години със братята и сестрите си, но продължават да водят същия начин на живот. Предполагам, че е мн странно и фрапиращо (аз бих се побъркала), но това е положението
Усех с новия живот (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Честито!
Разликата не е малка,но не трябва да се карате и биете.
Хех, на един приятел сега му се родиха братче и сестриче, тяхната разлика е 16 години, та не си само ти, хах.
Ъ, ем, честито. Смисъл, то, че е голяма, голяма е разликата, но пък какво е лошото?![]()
Абе , Зеро вече имам съмнения , че темата е шега ... Интересно ми е от къде знаеш ,че бебето ще е момиче , ако току що си разбрал ,че майка ти е бременна ???
Еми спокойно, имам приятелки с по 13 години разлика с братята и сестрите си. А аз самата с моята сестра имаме почти 16 години (15 години и 11 месеца по-точно) разлика в моя полза...
Най-добрата ми приятелка също има доста голяма разлика със сестра си. А впрочем реагираш пресилено... аз егати колко се радвах, когато разбрах, че мама е бременна... А все пак майка ти е на 34, а не на 39, както беше моята... това са си почти 40. Единственото нещо, което ме е притеснявало е да не би да й се случи нещо, докато ражда, защото при мен е имало доста усложнения...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оффф смятате ли че ми е до базици ?
Така са ми казали така ви казвам !
БТВ: след 6 месеца бебето 100 % си личи какво ще е
момче или момиче !
Явно ще имам спокойствие още 3 месеца и след това ...
После 2 години памперси и неудобства и пак ше
съм си аз![]()
Честито ! Няма знач на колко год ви е разликата . Пак сте си брат и сестра![]()