- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вижте плс
Честно горкото дете, да си има брат, който се притеснява дали ще изглеждат смешни един до друг в очите на другите.Я се стегни!
zero, relax
Аз имам 16 години и 8 месеца (почти 17) с моето братче
Не е толкова страшно и мога дори да ти изтъкна едно много голямо предимство, което по-скоро би оценил след време, отколкото сега. Сега ще можеш да свикнеш с дете около теб, ще се научиш на много неща, ще видиш как се възпитава дете и т.н. и това много ще ти помогне за по-нататъчния ти живот, защото един ден, живот и здраве и ти ще имаш
давам ти съвет... ако живееш в къща или в многостаен апартамент премести се в стаята, която е най-далече, от тази, в която се очаква, че ще се настани новият член на семейството. Колкото и да не ти харесва, все пак по-важно е да се наспиш, а новородените трябва да се кърмят на 3 часа и когато са гладни всички ще разбирате!
Аз като разхождам моето братче с количката много често ми казват "Ти си много младолика, на колко си го родила?" Така че спокойно, ще има да обесняваш и ти
Пожелавам ти да имате много хубави моменти заедно и не се сърди, когато при най-малкото нещо всички изпадат в паника, че на бебето нещо му имаИ за теб е било така :Ь
аз имам двама братяПървоначално написано от zero
единя е на 30, а другия е на 27 (аз съм на 14)
Благодаря мн за моралната подкрепа ...
нямам думи да опиша колко ми помагате
Че ще бъдат тежки тия 2 години - тежки ще са ...
След тфа работата може (евентуално) да се подобри положението![]()
А бе ше удартея ... дукато сичко си влезне в пътя, ама ари
ще се прежалим![]()
Ше стана на 23
Дано поне тогава сичко си влезе в пътя ..
и да бъда "патрона" който БЯХ![]()
да, честито ... иначе за разликата ... за мен няма ненормални неща, а и това си е нормално
have a nice life![]()
честито![]()
аз бих се радвала,ако имам малка сестричка.А пък тази разлика си има плюсове
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
С мойта сестра имаме 13 години разлика. А колкот до ваща разлика - е кфо? Няма лошо!![]()
Комшиите зеха да ме базикат вече ..
чакайте само да кажат на децата си и гледайте
ко става![]()
още 2 години и се махам![]()
Ама незнам кое е по-хуу ауу сичко е ташак
даже 2 ташака ляв и десен ..
нямам думи ...
Де бе човек не се спичай толкоз....
Не разбирам зашо трябва да те интересува какво ще кажат комшиите или някой друг?!Важното е да се роди братчето или сестричката жива и здрава,да се грижите за него/нея и така...
А относно разликата,дори и 17 години,не е чак толкова много,пак казвам важното е да ви е жива и здрава,а относно това че 2 години ще преминат с памперси,биберони и такива неща околко теб се примири...за теб не са ли се грижели така?
Айде споко и успех![]()
shit happens...Първоначално написано от zero
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Kefi se na malkoto furfalache i trupai opit za po natatauk![]()
Това е най-хубавото нещо на света . Хорско мнение ? Какво ти пука .. ще си имаш малка сестричкаДа ви е живо и здраво мъничето !
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
абе не мога да разбера защо не се радваш... какво като имате огромнаразлика в годините тя ти е сестра ... ее все пак разбирам , че е малко странно .. но какво пъ толковахайде спокойно и ви пожелавам успехи
![]()
![]()
:P
я се стегни малко ! Аз си мечтая за брат или сестра! след няколко месеца ставам на 18 и знам че наще нямат намерение да ми правят. Но шеще да е супер. Годините нямаше да имат значение. На един приятел който сега е на 18 след няколко месеца ще му се роди братчеИ той сее радва ! нализ наеш поговорката "брат брата не храни, но тежко му който го няма". макар и разликата да е голяма това няма да пречи да се обичате и да се пдкрепате в труудни моменти...а и така семейството и роднините се разщиряват! Моят съвет е да с ерадваш заедно с ваще и да им помагаш в грижите! И НАЙ-ТЪПОТО Е ДА ТИ ПУКА КАКВО ШЕ КАЖАТ БАБИТЕ БЕЗ РАБОТА ОТ БЛОКА ! Убедена съм че всееки който ти е приятел ше се радва за теб ! А кво то пука за другите !!!???
Awe spoko i mama iska6e kato stana na 17, 18 i ako si namera podhodq6to mom4e da zabremenqvame i da rajdame po edno i su6ty vreme! taaa prestaa6 li si... ..
Eeee tq naai veroqtno se bazika6e de![]()
мама и тати нямат спиране ааа![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми да след време ще ти се явява повече като дете,защото вашите ща са доста далече от него като разбиране....Първоначално написано от zero
Аз съм на 21 години и у нас има момиченце на 7 години,та разликата ни е 14 години и определено я възприемам като някакво дете.Отделно,че е на моите грижи изцяло.Но чести все пак.....![]()
Леле... аз си мечтая по-малък брат или сестра!!! Какво от тва като имате голяма разлика??? Една фр на кака ми се сдоби със сестра на 18години!Да не говорим,че мойта бфр има сестра на 25 и брат на 4. Т.е. разликата м/у тях е 21 години!
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Еми честито!Въпреки,че аз бих се паникъосала повече и от теб.Споко нали сам каза-още 2 години и се изнасяш.Може пък да не е чак,толкова лошо.Пък и поне няма да ти мрънкат толкова да си оправиш стаята,в колко си се прибрал снощи,и т.н. и т.н.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Честито!
Радвай се на мъничето,нищо че ви е голяма разликата! Както казват другите-няма да се карате за глупости.![]()
Aз имам 2братя и двамата са по-големи от мене единия с 2 а другя с 5 години..По-добре защитавай сестра си отколкото да я нападаш....Аз и братята ми много се карааме и бием.но това е защото не ммного голяма разликата...Но вие имате фрапантна разлика,но това не пречи да сте много добри приятели...