- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вижте плс
Я стига си мислил за тази тъпа разлика и скачай от радост та тфа си е мъничка сладичка сестричка . Честито и успех![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Такива неща не се споделят преди да е минал 3-4 месец от бременността, защото преди това нищо не е сигурно. Иначе това е много хубаво, надявам се всичко да е наред и да си имаш здрава и красива сестричка!![]()
Вече е 7-мия![]()
Кога мина 1 месец ве ...![]()
Още 2 и айде във врящия казан![]()
Е не мисля, че всичко друго е недостатъциПървоначално написано от Entel
![]()
Епа честито !
и да черпиш![]()
+1Първоначално написано от kPuCkA
Ами според мен е тъпо да родиш дете и след 10 години(или повече) да се сетиш,че изкаш още едно.Хубаво е разликата ви да не е много голяма,до 5-6 години.Аз с брат ми имам 2 години и 5 месеца разлика,е да карали сме се много,но като се замисля не изкам някакво дете което да е с 14 години по-малко от мен.А и като стана на 18 и отида да следвам все едно сестра ми/брат ми си е само дете.Това според мен е тъпо.Не се безпокои ще свикнеш,ама не мисля,че ще бъдеш близка със сестра си някога.17 години са си 17 години.Както беше написала когато тя е на твоята възраст и вече започне да следва и така нататак,ти ще имаш кариера,семейсво,деца...![]()
![]()
![]()
![]()
zero е мъжки род--> съм момче и имам чу**а (сеш се ..)
Кофти ми е, но пък като се замисля си има и яките черти![]()
Ебааах![]()
Вчера бях на село ...
Дядо и баба спр са щастливи
само дето не плачат от радост ..
Особено баба .. щото винаги е искала
момиче на нейното име ..
Май само аз съм нууба![]()
Аз имам сестра 2 години по-голяма от мен и по-рано постоянно се биехме![]()
![]()
. Братовчедка ми е на 17, а брат й на 10. Разбират се прекрасно. Според мен колкото по-голяма е разликата, толкова по-добри са отношенията
![]()
![]()
тфа за детето е мн кофти наистина ...Първоначално написано от zero
на една приятелка в семейството са 3 деца :
1вото сега ще е 12 клас
2рото --> 8ми
и най малкото е на 3 месеца ...
таз най голямата като бута коли4ката хората си мсилят 4е ве4е е родила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз съм установила едно нещо:
Колкото по голяма ви е разликата толко по добре за тебе![]()
Виж аз имам сестра, разликата ни е 6 години. и половина, и постоянно се биеме в нас е ад![]()
Разликата не бива да те безпокои![]()
мхмkPuCkA написа:
Доста голяма разлика....общо взето просто няма да имате общи интереси и едвали ще я възприемаш като сестра....предполагам,че няма да сте толкова близки,като при нормалните разлики от 1 до 5 години.![]()
П.С.:Сигурно ти ще гледаш доста често детето така че би било добре малко по-зряло да се държиш все пак си на 17
П.С.2:Нищо лично де![]()
П.С.3:Абе прави каквото искаш![]()
My heart is broke but I have some glue
Честито. Аз имам 9 години разлика с брат ми и е яко, а 17 защо да не е? Ти винаги ще обичаш и ще се радваш на малката си сестричка, а тя ще се кефи че си има голяма кака. Е, може само да ти завижда че си по- голяма ама тва е нормално.Първоначално написано от zero
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изобщо не се панирай имам позната която има разлика с брат си 22 години,и с другия си брат 19,няма какво да се плашеш ,свиква се.
Хайде моля ви се моМче съмПървоначално написано от marilyn
![]()
// 22 години .. ебааааах![]()
на мен и на сестра ми разликата ни е 10 години![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от zero
Извинявайза грешката.
Но мнението ми по въпроса не се променя, пак е хубаво да си имаш брат или сестра. Тя ще е доста по- малка и ти трябва да си добър батко и да й помагаш ако има нужда.
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4estito![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!