- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вижте плс
кефи се и не мисли за тъпотии като разлика в годините
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Еххх отмина ми всичко
вече зех даже и да се кефя![]()
Па като се замился яко ще си е
Вече можете да неме укоражавате, а да ми
дадете някой съвет който ще ми е от полза
И да споделите личен опит, ако имате такъв![]()
не се притеснявай за разликата между вас и аз имам сестра и разликата ни е 13г.![]()
П.С.Честито![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
Еей! Честито!! Да разбереш, че ще имаш сестра винаги е добра новина! И какво като имате голяма разлика? Какво като не сте като повечето? Вместо да се радваш(защото това наистинае страхотен повод), ти се отдаваш на някакви си глупави мисли.. Относно близостта, според мен си е до възпитание и до отношения, без значение от възрастовата ви разликаДаже, както вече казаха, отношенията ви ще са много добри, защото няма да го има това съревнование, когато децата са на горе-долу еднаква възраст
Сега ти се струва много странно, ама после като се роди, толкова ще и се радваш на твойта сестричка, че изобщо няма да ти пука каква ви е разликата, ще видиш
Айде сега радвай се, и по-добре недей да тревожиш ваще с тия неща, а най-добре и себе си недей да тревожиш
![]()
Ей суперАз имам сестра разликата ни е 3 години, ама много се караме..тя вече почва да излиза да не се задържа много вкъщи, но винаги си споделяме всичко
..Не се притеснявай и при вас нещата може да се стекът така, макар и разликата да ви е 17 години, когато тя тръгне на училище постоянно ще се хвали колко голям батко има и каква кола си е купил батко, как рита топката батко
Помисли супер ще е ..Ще бъдеш по-зрял и ще мислиш по трезво..А и родителите ти ще трябва да се съсредоточат върху нея и може да не забелязват много часа в който си идваш и какво правиш..Но не им се обиждай
Когато тя порасне и за теб ще дойде ред..ще се зажениш, ще имаш и ти дете и най-важното ГОЛЯМ ОПИТ..Хайде успех и да кажеш кога се е родила, жива ли е здрава ли е и много да си я обичкаш ..Абе човек ТОВА Е ТВОЯТА, ТВОЯТАА СЕСТРА!
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Нямаш право да се оплакваш![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Е ще те слушкам, щом така казвашПървоначално написано от qg0dkata
![]()
Еми какво странно има във това..освен да ти кажа честито и да й се радваш
Най добрия ми приятел има сестра която е по голяма от него с 15 години,така че не виждам проблем в това...;]е въпреки че той вече е на 18 ама с епак![]()
ее няма значение колко ви е разликата ЧЕСТИТО ..трябва да се радваш![]()
mom4e s1m imam 2-ma bratq razlikata ni e 19 godini sypersko si eПървоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
![]()
da zn ne si edinstvenata trq se kefi6
Аз имам сестра която е с 10 години по-голяма ... и кво,няма значение каква е разликата![]()
Не се притеснявай, братовчед ми има братче, с което разликата им е 16 години, така че не си ти Единствения, на който ще му се случи товаНе се притеснявай и не се влияй от чуждото мнение, обичай сестричката си многоооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
А и честито
![]()
Колкото по-голяма е разликата толкова по-добре,за да не ти викат заради нея и да не се нервиш...имам две изчадия за братя и сам наи-голямата ама сме с малки разлики и за вс аз отнасямПървоначално написано от zero
тия малките са червиви в устите за вс дънат
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
разликата с единият ми брат е 15 год но въпреки всичко аз мн си го обичам![]()
![]()