- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ?
Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох,супер много ме напуши смях като го прочетох тва...направоооо...много правилно :P сега пък в крайна сметка всички сме хора, просто не е красиво и за това мъжете си го позволяват повече,ама ако се случи веднъж, к'во ся...+ това замислете се един ден като живеете на семейни начала, по две тоалетни ли ще имате![]()
А бе срещат се случайности.. ама ако пак повтори/трети - "Тактично" с "лека" физиономия и "жест" ще й направя "рекламация"...![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз пък си се оригвам,като се разлигавя![]()
Или пък гаджето ми като пие кола,примерно..и се оригва силно и аз му се карам и той пак...и аз се ядосам и му се оригвам и аз![]()
Mn qsno ot ko da ti puka bah .. estestveno che se saubrazqvam ama ako sme samo priateli ( mujki) deto se znaime ot deca.. dreme mi na shapkataПървоначално написано от sexita
има всякакви поглеждам ги просто и не обръщам внимание все пак хубав човек лошо нещо в себе си не държи хехехе
Прави го така че да е добре!!!
Хаха, сексита ме израдва![]()
Аз пък се сещам как приятелят ми разказваше много отдавна, че докато се вози в трамвая гледа някаква мацка, гримирана, направена, изтупана, хубави дрехи, хубава коса... и седи наща и си бърка в носа...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
съгласна съмПървоначално написано от Руби
няма неподдържани готини момичета
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mi za origvaneto 6e me izkefi![]()
za prackaneto 6e mi e qko smeh i malko tapo0o ama za kafqvoto po dupeto pfff ludi li ste be 6e povarna
![]()
ama ne mi se vqrva da ima takiva momi4eta are da se orignat dobre ama s tva kafqvoto pff ne vqrvam da sa tolkoz zle
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Че кво му е лошо на оригването?Особено след биричкааа?
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Nqmalo gotini momi4eta, koito pryckat i se origvat![]()
![]()
To togava nqma6e da ima ni edno gotino momi4e...
Ako si dostaty4no blizyk s nqkoi 6te mu 4ue6 i prydnqta i origvaneto i mirisa sled nego v kenefa..
A i ne zabravqite- ponqkoga ispuska6 kontrola nez da iska6...
Ne bydete tolkova "pretenciozni"
Az lichno ne mislq che ima neshto gnusno v origvaneto na publichni mest osobeno na po bira. Ne govorim za demonstrativno i brutalno origvane, no za men lichno e po-vajno edno momiche da e chistoplutno.
Eating isn't cheating - Arnold
На мен темата ми напомни за това![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:26d3078f[/vbox7]
Ше я шутнем у гъзо![]()
pf egati momi4eto 6te eПървоначално написано от best_buy
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
OMG!!!Ako 4eta temata vinagi kogato mi se priqde ne6to 6te otslabna za6toto
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ако някое момиче направи нещо гнусно особено ако и е кафяво дупето аз ще и покажа мойто и тя ще се откаже да прай гнусотии защото не може да се мери с мен
"Приятелката ми може и да е мъжкарана, ама все още я бия на канадска борба"Първоначално написано от gotodasho
![]()
Първоначално написано от best_buy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az taka bqh vazmutena ot 1na koqto izleze ot toaletnata, grimira se vnimatelno pred ogledaloto i si izleze.... bez da si izmie raceteПървоначално написано от Wrathchild
![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
+1Първоначално написано от Ch0c0la73
че тя дори и да не си е мила дупето все пак би трябвало да го е трила с тоалетна хартия, така че малко е вероятно да има такива "шоколадови" дупита според мен![]()
няма любов