- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ?
ааа блями.. хаха, че то всякфи ги има
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Ще му плюя на готиното,затова не гледай опаковката,гледай съдържанието![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от B.O.OM..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз сам ти фенка вече !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 ..Първоначално написано от B.O.OM..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми то и песен си има за това, че сте прасета...Първоначално написано от Exsanguination
![]()
xaxaxaaaxaxxaax...po princip ako vidq neshto takova sh se izkartq ot smehhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ina4e poznavam momi4eta koito sa naistina gotini i naro4no origat..za shouto ..ina4ee napraooo xaaxxaxaxxxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!
чакайте бе, и ние сме хора,изключвам вапросното дупеПървоначално написано от best_buy
, вие се радвайте че не се разхождаме със ръка на панталона почесвайки нашата гордост
![]()
Абе кви са тия разделения: 'готини, дебели, анорексички, глупави, руси, метълки' ... те 'норнални' не останаха бре ...
и какво като е 'ГОТИНА', да не би да не и се разтича мен*иса.. пфф ама съм гнусен и аз.. но с такива квалификации ме дразните напоследък.
пф.. гнусна раота... ама ме съмнява, че на едно себеуважаващо се момиче дупето би било "кафяво" ... съмнявам се... а за оригването специално..да ви кажа въобще не ми пука... момиче съм и се оригвам... на никой не му прай впечаатление.. ама аз кат се оригвам не лъхам на чесън и не е толкова брутално , че на който и да е да му стане 'гнусно' ....![]()
напълно съгласенПървоначално написано от stefity
![]()
![]()
ем и жените са хора и те го правят , нищо срамно или гнусно с изключение на това с задника да е кафяв
Ба,кво му е на оригването.То зависи от компанията.С приятелите от квартала,с които си израстнахме заедно сме си свикнали да се оригваме,даже и момичетата.Какво толкова?Не ни пречи,защо не.А с надоригването-мдаааа,беше весело докато бяхме на по 10-12.И момичетата винаги биехме момчетатаСлабаци
![]()
Но такива неща в друга компания не вървят-ако им пречи на хората,естествено,че ще е 'вътрешно' и дискретно.
До пърденето-и до ден днешен ми е смешно,но отново зависи от човека.Товаго приемам единствено от момчета,и то само от гореспоменатите приятели от квартала
Това с дупето-не,никак не е смешно
Духането на носа-кихам шумно и си духам носа шумно и ми дреме на гъзО за околните.Седя си в автобуса,кихна и се издухам,наистина звучничко и всички гледат,все едно съм убила човек.Ама не се поглеждат,че вонят на умрели катерици,нали?Никакъв толеранс!Те ми смърдят,аз ще съм шумна.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Гнусно е много относително.... някои намират гнусните неща за секси...![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Тва за гъзЪ ако е кафяв, значи има почти нулева лична хигиена и я пращаме на село при патките
Тва за пърденето-момиче да пърди не съм виждал![]()
Или пък да се оригвааа![]()
Определено няма да реагирам добре, нормалните момичета имат добра хигиена и прикриват всичко, не биха позволили това да се случи![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ако е "готино" няма да се случи такова нещо.
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Трудно човек да забрави да се изкъпе преди секс ... ,но иначе за другите неща бих се посмял :ДПървоначално написано от best_buy
Da da
![]()
![]()
ГОТИНОТО момиче няма да допусне такова нещо
![]()
![]()
![]()
Всичко това е нормално - физиологични особености, нужди.Първоначално написано от best_buy
Последното (с дупето) е малко пресилено, но сигурно има и такива.
Ти не се ли уригваш, не пърдиш ли? Неудобно е да го направиш пред другите, но всички сме хора за бога!
Все едно кажеш "Ама как може момиче да диша и да се храни?"
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Съгласна съм със предното мнение ..![]()
Все пак и ние сме хора, но не знам за момиче, което не поддържа на ниво хигиената си! А за оригването и всичко ост. вие момчетата /повечето/ редовно го правите и то пред нас момичетата/БЕЗ оправдания!/, ама ние си траем.
Нищо лично.![]()
*сън*
Точно по темата http://www.vbox7.com/play:1d62759d![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Е че няма да оставам по-назад - ще й го върна в повърняКак бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
УжасНай-малкото от добро възпитание не бих направила първите 2 неща, а за третото , както казаха по горе, направо на къра
ако недай Боже видя "кафяво дупе" ще повърна моментално заклевам се
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!