- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягате ли от часове?
Ама мноо ясно , че бягамИначе за кво да ходя на даскало ?
![]()
Ааа и са имали жалки опитчета да ме изтонят не 1 път , ама като не искам не може
Утре часовете са ми по 20 минути
Защо ли ? Защото така искам
![]()
mn 4esto bqgam ot 4asovete a ako ostana te 6te me izgonqt za6toto pre4a na dr i se biq taka4e ne se otnasqm mn seriozno
към 80 извинени и до скоро бяха 8 2/3 неизвинени.Последния път като погледнах неизвинените бяха намалели на 6 1/3 и очаквам да стигнат до 4 и 2/3 за да взимам стипендия (ако успея)
Доста сериозно се отнасям към училището. Все пак бъдещето си сами го градим, а бягайки от часове, едва ли ще прокопсаме. НЕ, не бягам от часове.И НЕ, не са ме гонили.
^За първи път да го каже някой в тоя форум.
Не бягам и не са ме гонили..все още.
Един път Госпожата по История ме заплаши да ме изгони,ама взех че си затворих устата.
London Tipton
Рядко, да не кажа никога... амааа пък много закъснявам .. примерно последния петък успах се за първите 2 часа( а съм 2ра смяна
, добре че колегата ми звънна по гсм-а и ме събуди )
The Spark
охх ще ми се. . .тука избягам ли (даже да закъснея) до колкото знам веднага звънят на наще![]()
![]()
С класа-да,сама-не...Имам 9 неизвинени,наказание ме чака![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не бягам от часове и не ме гонят,просто защото се държа прилично...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Не са ме гонили за поведение, щото даскалите са айляк и можем да си правим квото си искаме в часовете... Иначе за бягането, да, бягам. Всяка седмица по няколко пъти. И не защото ме е страх да не ме изпитат, а просто щото не ми се стои. Пример: отивам в понеделник на даскало за втори час и гледам кво имаме: психология, математика, цифрова схемотехника и 3 часа лабораторна практика (последните са технически предмети). Карам психологията и си викам б*х маа му, аз кво права още тука и се изнасям. После намирам няква медицинска бележка и айляк. И тва го прави почти всеки в класа
. Класната вика: "Тия бележки крещят отвсякъде, че са фалшиви!"
. Ама нали ги признава там
![]()
![]()
на последък ме гонят доста често от часа и когато искам си бягам , така че не съм от най-примерните ученици
![]()
От час не са ме гонили..лично аз не съм привърженичка на системното бягане от час с фалшиви бележки..жинаги съм бягала,когато и целия клас е бягал..но по някои предмети не ми е до бягане,като химия,английски и физика-например..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не ме гонят...
бягам
културен съм![]()
миналата година ме изгони тая по немски щото се лигавех много ,ама аз това си го правех всеки час обаче понеже беше преди родителска и тая ми напрай на пук ... се тая ..
а иначе бягам ... всяка седмица поне по 4-5 пъти :P
Случвало е просто да си тръгна от някой час или пък да не отида на време.
Пример-Миналата седмица имах годишен тест по Испански, за да се подготвя добре изпуснах Информатиката.Там оценките са ми само отлични, докато успехът ми по Испански, мен лично не ме удовлетворява.
Иначе смея да твърдя, че се отнасям сериозно към училището.
Отсъствала съм общо 1 седмица общо за цялата година.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми при нас е кофти! Не става ! Всеки ден ми викат '6та изгонq, ама о6те не са ме
![]()
bqgam ot nqkoi 4asove ponqoi pat si vzemam belejka za dni i to nai 4esto petak
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Когато съм застрашена от изпитванемхмммм
Първоначално написано от comics
ми бягам си ама повече ме гонят даскалите![]()
ммии да... като тряа да ме изпитват а не съм учила.. предпочитам неизвинено пред 2ка..или ако не.. напрао правя сценка в нас че ме боли нещо и ми е лошо.. и си зиам извинителната бележка и такам...
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ми бягала съм , ама рядко , шото нашия клас беше прекалено тъп![]()
![]()
![]()
О много бягах особено като бях 12-ти клас,последните дни съвсем си ги проспах и сега малко ми липсват де.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Понякога бягам, но много по-културно е просто да кажа: Г-жо/Г-не, ще ме освободите ли от часа, защото...Естествено знам при кои даскали номерът минава и при кои не.
Що се отнася до гоненето от час, откакто съм в гимназия (4 пълни години), не се е намерила сила, която да ме изгони принудително, въпреки многото усилия. То май и учителите нямат право да гонят вече, поне при нас е така... Но в старото даскало ме пъдеха почти всеки час по български и история (въпреки че историчката ми се падаше някаква леля) с обвинението - цитирам: непристойно поведение и цинично отношение към съучениците си.![]()
Тази година пък съм 12 клас, така че бягането май ще стане необходимост...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!