.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Даскало СЪКС !!!

Бягам,когато мога,и стига да нямаме час при някой цербер ... Че ако тогава избегам ... После цяла година свят ще ми се вие ...

I'm inlove with a criminal...

мм бягам от изобразително, музика, фвс... в повечето случаи ме гонят

ami az taq godina bqh 7 klas i gledah da ne bqgam 4esto no mi se slu4va6e

ДАААААААААААААААААААААААА ААААААААААА Класа ми беше най-щурия , с директорите си бяхме първи приятели , а детския педагог на даскалото охххххххххх 3 смениха заради нас Бягахме от всички часове от които решихме ... Бягахме и при учители при които никои клас не се усмеляваше да избяга ,само ние твърдоглави и наивни,молещи се за 2-ки за годината 50% от учителите ни казаха,че ще ни оставят ... Бягах заедно с класа си , с тях бях 8 години , те бяха и са семеиството ми ,за нищо на света нямаше да ги предам,като някой тъпи зубарки,нещастни ... В крайна сметка , въпреки това ,че бягах и аз завърших с 6,00 толко много ги бяхме ядосвали , че накрая на годината само казаха "казвайте колко искате и се махайте "Много ни обичат това е истината ,тровехме им нервите,дигахме им кръвното ,но ние си бяхме ние, ВЕЧНИЯ 8а КЛАС .. Умни,но подаващи се на емоцията деца, в крайна сметка накрая на годината всички показахме,че освен да бягаме сме и умни и пак завършихме добре ,всички въпреки всичко знаеха,че сме можещ клас ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Plovdiv
    ми чак прилежна не съм :Д ама попринцип си отсъствам по здравословни причини тая година направих 148извинени и 4неизвинени

мииии (wasntme) амммм изгониха ме от даскало заради отсъствия...... а имаше един случай госпожата по б.е. ни предложи да избягаме целия клас от някой час... и почна едно лудо писане на бележки кой ще бяга от история......и най-накрая целия клас става в м-учасието и ше заминаваме....... и едни тъпи зубари и едни други решиха че няа да бягат и ни писаха отсъствия........ а иначе няаше... иначе кат избягам пиша есемеси на тез които знам че ше дойдат с мене в едно кафе ите до кенефа иии газ.....
    ,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,

Абе не знам дали е точно бягане, ама като трябва да ме изпитват или пък ме мързи да стоя цял час на стола (най-често по математика и история) аз си взимам тетрадката и сядам пред вратата Хем слушам урока и пиша там к'вото каже даскалицата, хем не съм в час
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    In your pink dreams.. :]
    Емии бягам понякога..о глупавите предмети най често или поспорт като ме мързи..А иначе класната доста често ме гони от час (не че се оплаквам)

Бягала съм 2-3 пъти,но с целия клас.Сама не.Не ми се е налагало.

който не бяга е ЗУУУБЪР тва са най-ужасните хора на планета . аз не бягам много но понякога изпушвам . особенно ако си в езикова гимназия .

ми не са ме гонели от часовете ... ама са седми клас не съм бягала много щот бях седми клас ...всмисъл бях само от ИИ,ТТ,музика и такива ...а и от география ... ама попринцип обичам да бягам ....

middle_of_noWhere Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 1:59 am

който не бяга е ЗУУУБЪР тва са най-ужасните хора на планета . аз не бягам много но понякога изпушвам . особенно ако си в езикова гимназия .

амчи правилно ....

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Еми , да случвало ми се е да избягам , но не от някой важен предмет , а от предмет като физическо музика , а най често бягахме от изобразително изкуство , понеже имаме последните 2 часа и то в петък.. и ние вместо да стоим се прибираме.. тя даскалката беше готина и тоя дето не харесва да рисува не му пишеше отсъствия .. всмисъл такъв.. изкарай си оценките , пък после се изнасяй ( Но само в междучасието ) хахах тя така викаше

ne sum bqgala nito vednuj a i nikoga ne sa me gonili.samo edin put dosta zakusnqhme s moite priqtelki zashtoto ni kazaha 4e she imame svoboden i nie se porazhodihme malko a to se okaza 4e si imame 4as ama malko hora bqha vlezli i gospodina ne ni pisa nito otsustviq nito zakusneniq

Град
    София
    Нямам причина, за да бягам.

Цитирай Първоначално написано от LucyFen4e
    И питаш
    +1
    Че аз по физкултура ,последните два месеца от годината, не влязох нито един път в клас и учителката заплаши мен и още една фр,че ще ме остави на изпит
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Цитирай Първоначално написано от LucyFen4e
    И питаш
    +1
    Че аз по физкултура ,последните два месеца от годината, не влязох нито един път в клас и учителката заплаши мен и още една фр,че ще ни остави на изпит
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Град
    between the stars ,,
    не хич не бягам само къдет извинените отсъствия ми бяха няй-много от целия клас бях пред изключване заради тфа .... Не аз въобще небягам
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

хахахаха и мен ме заплаши че ще ида на поправителен по спорт..... аз й си изсмях в лицето...... "представяте ли си някой да остане на поправителен по спорт" казах и аз а тя се изчирви... няаше ко до ми каже............ :P чудя се наистина какво е да останеш на поправителен по спорт.....
    ,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Оуу ние не бягаме щото съм в професионална гимназия иии.. веднъж избягахме по математика от контролно.. на другия ден направихме контролното за половината време и още 1 наказателно контролно което правихме в продължение на 2 седмици,всеки ден,за наказание . Тези които точно този ден отсъстваха не им завиждам .Едва ли ще избягаме 2-ри път Но има няколко човека двойкарчета които бягат често от някой часове но 1 от класа ги снабдява с белешки така че си имат извинение .Мен не са ме гонили от час а и да го напраят няма да излезна.. просто ще ме домързи да ставам за едното нищо..
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    не ме гонят...
    бягам
    културен съм
    да бе...
    що да влизам при положение, че знам, че ше ме изгони
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от bebka1936
    am az u4a v edno to nai-elitnite u4ili6ta v pld...ruskata gimnaziq ama ve4e iztre6qh tam de ma nvm.... ta..imam 22 4asa sedmi4no s klasnata mi...po 4,5 4asa naden...smisyl...v pon samo 2 s neq...vyv vtr 7 vyv ptk ,srqda-4,4etf-4 ii v ptk -5 ii nqma kak da bqgam shoty...prosty ako izbqgam ot edin 4as i kfo she pravq drugite 3,4 4asa.. :d she mi mrynka i she zvynne na nashte..ama mn 4esty si pozvolqvam naposledyk da kazvam 4e mi e losho i celiq den Dji pity dava belejka ii.. ama ina4e...taq godina imam samo 1 neizvineno .....ii to mi beshe po nqkfa typa pri4ina..pak ne bqh izbqgalaa typa raota..aa ina4e da me gonqt...nas ne ni gonqt..nie sme nai-loshiq klas...ii si4ki sa dignali ryce ot nas...i sa svinali kat ogovrim ve4e xaax pyk i mom4etata govorqt poi4e ot mene....ii...men ne me gonqt.. :d 4at pat da kajat: vesela...i da me izgledat .. tfa e.. i az ''uj'' mlykfam.. awe...bifa...mnoy dyrjat v nashto daskalo...ama se pak...sfikfa se...ponqkoga bqgame celiq klas.. ot nqkoi predmeti det ne ni se zanimaa da gi slushame daskalite i te nishty ne ni kazvat...samo det celiq klas shtqhme da sme na syvet s posledno preduprejdenie..ama..nqma kak da stane..shoty she stanat 7 klasa..i samo 1 s nemski..a te trqa da sa 2 klasa s nemski
    Личи си колко ти е елитно училището само като ти гледам правописа! Не те ли е срам да излагаш училище с подобна история и традиции (които ти едва ли разбираш) с безбожната си неграмотност?!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Бягането е като глътка свеж въздух във едно море от лайна. Но за тази глътка се изплаща на двойна цена по-късно.

Град
    Под масата
    Абе к'ва е тая ****** тема,дето всеки се хвали к'во е правил пред другите!? Вий да не сте някви комплексари събрани тука?

Другите пък няк'ви консерви,които изглежда,че скоро няма да бъдат отворени
    dance

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    bqgam est ne me gonqt 6tot kato me izgonqt az ne izlizam nikoga ne izlizam nqma kak da me nakrat da izlqza ot staqta kato ne iskam
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си