.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Мен никога не са ме гонили от час, но съм бягал 3 пъти! И тогава бягахме целия клас без 2-3 задръстеняци, които са ''ПРИМЕРНИ''! И то как да не избягаш при някои учителки! Толкова са ТЪПИ, че с кеф да избягаш! Като госпожата по химия!

az bqgam no moga da kaja 4e za 9 godini imam 0 neizvineni vinagi si namiram belejki...ina4e da bqgash e super tapo spored men zashtoto ti hodish na daskalo edinstveno zaradi sebe si i ako shte bqgash non stop po dobre spri izobshto da hodish....
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Да,но рядко
    Бъди себе си..

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Бягала съм само няколко пъти. И то беше главно по труд и техника на края на годината. Иначе не обичам да бягам от час, щот една от причините е, че даскалите после се сърдят и те изпитват.

Град
    некъде из Сливница...
    ми не,не бягам ходя си спокойно до любимото ми кафе и там си карам часовете
    от време на време ми скимва да се мернем в даскалото колко да не забраим физиономийте на "печените ми учители"
    много стриктен ученик съм даже ме наградиха с орден "Последно предупреждение за изключване" горд съм със себе си
    даже като казах на приятелката ми за предупреждението тя също много се зарадва... от тогава и имам страх

абсолютно всеки ден бягам по няколко часа 3 или 4 ..за да сам с моито момиче
    заради нея ме изключиха от даскало..но с доста обещания за добър успех си ме върнаха!
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    Sofia
    Ем на мен ми се е случвало да изгоня или разтроя учител,а преди време и мен често ме гонеха,но откакто вече съм на 17 и се преместих в частно съм много по-отговорна към даскало.Все пак,ако наистина политиката на училището е добра,това ти отваря много врати за в бъдеще,а то е единствено и само в наши ръце

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    От културните ученици съм , тъй като винаги съм подготвена за час и не виждам причина да бягам ! Във всеки час ми е интересно , независимо колко е лесен или труден материала ! Никога не са ме гонили или наказвали в час , защото се държа прилично и не се правя на интересна като повечето ми съученици !
    Браво на теб :P :P :P

Град
    София
    Не ме щат в часовете преди оформяне на срочни/годишни оценки в часовете по математика, химия и биология, защото съм подсказвал.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не,не бягам.

мен са ме гонили от час по английски два пъти много говоря в час

Бягам само когато целият клас бяга...Иначе ако ще ме изпитват и не съмучила, предпочитам да импровизирам и ми се получава!ИНе ме гонят от час, защото се усещам авреме кога прекрачвам границата.в моето даскало трябва да се внимава...

Град
    Пловдив
    м много рядко се е случвало да бягам

Мега фен Аватара на lenito_sf
    iam okolo 5 neizvineni kato ne broim tfa 4e vednaj celiq klas izbqgai v dnevnika pi6e6e:"celiq klas izbqga ot 4as" no sq se zamislqm 4e dosta pati sa iskali da me izgonqt tu gospojata po ximiq ili gospodina po istoriq no nikoga ne izlizam kazvam molqvi se ne pi6ete neizvineno i toi e dobri4ak i ne pi6e

Супер фен Аватара на Di
    Винаги закъснявам..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    София
    Попринцип не бягам.Не виждам смисъл.Тази година имах 2 и 1/3 неизвинени.1 закъснение и 2 са ме гонили от час,защото реших да се поскарам с госпожата,че учим през ваканцията заради тъпата им стачка.

Град
    в мазето ;dd
    мен до сега са ме гонили от час само 2-пъти
    първия- четвърти клас ме изгониха с едно момче защото той каза нещо смешно и аз не можех да не се изхиля брутално докато г-жата не ни четеше златната ябълка
    втория- по география ми звънна телефона ии изхвърчах от час на всичкото отгоре ми писаха и отсъствие
    иначее не бягам от час ако не е с целия клас .. става по -забавно
    :P

Град
    в мазето ;dd
    аа забравих да спомена тази година г-жата по история искаше да ме изгони ама аз не излезнах .. щото в час си лафихме и беше забавно

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Да,но рядко
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

когато е целия клас-да, иначе-не

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Не. И не закаснявам ( освен ако няма проблеми с автобуса от Дружба до Красно село.... )

Голям фен
    случвало се е да ме гонят преди-особено в часовете по немски...
    бягам само от някой часове(зависи от учителката) случвало се е и да не ходя за цял ден,но после си намирам бележка в повечето случай...

Град
    Средната земя
    И бягам, и ме гонят. По-често второто. Особено в часовете по математика ... ооо ... Ама са да видим как ще е в новото даскало.

ее то да бягаш е нормално всеки е бягал от час поне веднъж :P аз съм бягала когато не съм учила и съм сигурна че ще ме изпитат иначе разчитам на късмета си

Един два пъти съм бягала. Вече не. Обаче много закъснявам.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си