- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягате ли от часове?
Нито съм бягала..нито са ме гонили..![]()
![]()
бягала съм само веднъж,иначе съм закъснявала няколко пъти,имах 3 и нещо неизвинени
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
Aми в 9ти и 10ти клас най-редовно се омитах ама 11ти по-рядко ама мн закъснявам пфуу..
Кой не бяга!?
тая година имах 14 и 2/3 неизвинени (класната ми ги сведе до минималното, за да не ме "изгонят"). иначе извинени имам малко - към 7. другите отсъствия просто изчезват.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Мн рядко![]()
![]()
7 1/3 неизвинени и над 200 извинени...смятай![]()
Е че как то кой не бяга само зубарите, даже и те почнаха да бягат![]()
миии бягамама после ест си ги извинявам че да не ме изгонят
ама таз година се изложих 12 отсъствия неизвинени
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
ами доста често пропусках часове ,но още от 9-ти клас класа ние при някви мн яки даскали дет почти не пишат отсъствия и накрая на годините винаги имах и малко извинени и малко не извинени пък общо взето почти не влизах(пример нямаме 3 дена на училище нося бележка на класната и тя ме пита " ама ти отсъствал ли си ?? та ти нямаш нито едно отсъствие
)
..impossible...
...is nothing...
има ли въобще някой,който да не бяга![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
не,имам си съвест на примерен учениккофти,ама съм си такава
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ми бягам понякога като не ми се влиза в час,ама иначе успеха ми е над 5
и аз свърших с 14 2/3 обаче имах 180 извинени.... обикновенно даскалите не могата да ме издържат цял час и ме гонят не се налага да бягамПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
v na6to daskalo {biv6eto} v nesebar ne ni gonexa za6toto roditelite pravqt daskalite na 2 sotinki 6toto mojeli sme da izbqgame i mojelo da ni blasne kola i tem podobni te bili otgovorni za nas![]()
![]()
ot 4as po4ti ne sa me gonili...samo 3-4 puti...a poprincip i ne bqgam...e sq ne otri4am 4e sum bqgala no mn radko...az se otnasqm dosta seriozno kum y4enieto i taka![]()
Любовта на жената...минава през портфейла на мъжа!![]()
![]()
ami ne,e ako ne bqga celiq klas![]()
za kraq na godinata imam 1/3 neizvineni i 27 izvineni
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
от 24 часа трудово които имаме в даскало аз сигурно съм влезнала в 4...сами си правете сметка колко обичам училището![]()
![]()
![]()
до сега съм бягал 3пъти, но бях на двора(учителката ме виждаше), за да играя мачове от БФСЛ(училищината лига по футбол)
за 9ти клас съм![]()
Ми тая година по едно време не бях стапвала в даскалото 1 месец и 3 седмици (не си мислете че е имала стачка или около ваканциите в напално учебно време без събота и неделя) обаче после имаше яко викане (майка ми и баща ми не даскалите е и те ме питаха защо не съм била и т.н.) най якото беше че имах само 17 отсъствия (ебаси яките даскали а?) а през тези близо 2 месеца се бяхя случили доста неща - имахме нов даскал по английски, нова класна (една тапа пача), а бившата ми класна беше директорка защото предишната е напуснала. А и още като бях отишла на даскало новата класна (за пръв път я видях) ме пита ти защо си тука защо не си отидеш в твоя клас и докато сички я убедят че съм от тоя клас даже беше до директорката да пита
абе лудница беше първите дни
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!