.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Нито съм бягала..нито са ме гонили..

бягала съм само веднъж,иначе съм закъснявала няколко пъти,имах 3 и нещо неизвинени
    ...it's the first day of the rest of your life!

Aми в 9ти и 10ти клас най-редовно се омитах ама 11ти по-рядко ама мн закъснявам пфуу..

Кой не бяга!?

тая година имах 14 и 2/3 неизвинени (класната ми ги сведе до минималното, за да не ме "изгонят"). иначе извинени имам малко - към 7. другите отсъствия просто изчезват.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мн рядко

Фен
    Град
    Казанлък
    7 1/3 неизвинени и над 200 извинени...смятай

Е че как то кой не бяга само зубарите, даже и те почнаха да бягат

мм

миии бягам ама после ест си ги извинявам че да не ме изгонят ама таз година се изложих 12 отсъствия неизвинени
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    ами доста често пропусках часове ,но още от 9-ти клас класа ние при някви мн яки даскали дет почти не пишат отсъствия и накрая на годините винаги имах и малко извинени и малко не извинени пък общо взето почти не влизах (пример нямаме 3 дена на училище нося бележка на класната и тя ме пита " ама ти отсъствал ли си ?? та ти нямаш нито едно отсъствие )
    ..impossible...
    ...is nothing...

има ли въобще някой,който да не бяга
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    Бикини-Ботъм
    не,имам си съвест на примерен ученик кофти,ама съм си такава
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    ми до миналата година в старото даскало редовно. ама сега не става. направихме няколко опита да избягаме целия клас ама нещо не ни се получи..

Ми бягам понякога като не ми се влиза в час,ама иначе успеха ми е над 5

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    тая година имах 14 и 2/3 неизвинени (класната ми ги сведе до минималното, за да не ме "изгонят"). иначе извинени имам малко - към 7. другите отсъствия просто изчезват.
    и аз свърших с 14 2/3 обаче имах 180 извинени.... обикновенно даскалите не могата да ме издържат цял час и ме гонят не се налага да бягам

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Аз пък не бягам много ! но имах 16 оцъствия от закъснения само се успивам

just f**k y0u !?!

Град
    Гражданин на света !!! New York

йьйь

v na6to daskalo {biv6eto} v nesebar ne ni gonexa za6toto roditelite pravqt daskalite na 2 sotinki 6toto mojeli sme da izbqgame i mojelo da ni blasne kola i tem podobni te bili otgovorni za nas

Град
    Елхово
    ot 4as po4ti ne sa me gonili...samo 3-4 puti...a poprincip i ne bqgam...e sq ne otri4am 4e sum bqgala no mn radko...az se otnasqm dosta seriozno kum y4enieto i taka
    Любовта на жената...минава през портфейла на мъжа!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami ne,e ako ne bqga celiq klas za kraq na godinata imam 1/3 neizvineni i 27 izvineni
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

от 24 часа трудово които имаме в даскало аз сигурно съм влезнала в 4...сами си правете сметка колко обичам училището

до сега съм бягал 3пъти, но бях на двора(учителката ме виждаше), за да играя мачове от БФСЛ(училищината лига по футбол)
    за 9ти клас съм

Ми тая година по едно време не бях стапвала в даскалото 1 месец и 3 седмици (не си мислете че е имала стачка или около ваканциите в напално учебно време без събота и неделя ) обаче после имаше яко викане (майка ми и баща ми не даскалите е и те ме питаха защо не съм била и т.н.) най якото беше че имах само 17 отсъствия (ебаси яките даскали а?) а през тези близо 2 месеца се бяхя случили доста неща - имахме нов даскал по английски, нова класна (една тапа пача), а бившата ми класна беше директорка защото предишната е напуснала. А и още като бях отишла на даскало новата класна (за пръв път я видях) ме пита ти защо си тука защо не си отидеш в твоя клас и докато сички я убедят че съм от тоя клас даже беше до директорката да пита абе лудница беше първите дни
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си