am az u4a v edno to nai-elitnite u4ili6ta v pld...ruskata gimnaziq ama ve4e iztre6qh tam de ma nvm.... ta..imam 22 4asa sedmi4no s klasnata mi...po 4,5 4asa naden...smisyl...v pon samo 2 s neq...vyv vtr 7 vyv ptk ,srqda-4,4etf-4 ii v ptk -5 ii nqma kak da bqgam shoty...prosty ako izbqgam ot edin 4as i kfo she pravq drugite 3,4 4asa.. :d she mi mrynka i she zvynne na nashte..ama mn 4esty si pozvolqvam naposledyk da kazvam 4e mi e losho i celiq den Dji pity dava belejka ii.. ama ina4e...taq godina imam samo 1 neizvineno .....ii to mi beshe po nqkfa typa pri4ina..pak ne bqh izbqgalaa typa raota..aa ina4e da me gonqt...nas ne ni gonqt..nie sme nai-loshiq klas...ii si4ki sa dignali ryce ot nas...i sa svinali kat ogovrim ve4e xaax pyk i mom4etata govorqt poi4e ot mene....ii...men ne me gonqt.. :d 4at pat da kajat: vesela...i da me izgledat .. tfa e.. i az ''uj'' mlykfam.. awe...bifa...mnoy dyrjat v nashto daskalo...ama se pak...sfikfa se...ponqkoga bqgame celiq klas.. ot nqkoi predmeti det ne ni se zanimaa da gi slushame daskalite i te nishty ne ni kazvat...samo det celiq klas shtqhme da sme na syvet s posledno preduprejdenie..ama..nqma kak da stane..shoty she stanat 7 klasa..i samo 1 s nemski..a te trqa da sa 2 klasa s nemski