- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягате ли от часове?
Gonqt li vi 4esto ot 4as ?bqgate li ot 4asovete ili ste otgovorni kam u4ili6teto i ste ot kulturnite u4enici ???
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Руса кукличка
Еми значи имам около 200 извинени и 9 неизвинени отсъствия![]()
![]()
от там нататък си прави сметка колко отговорно се отнасям към даскалото![]()
FUCK SCHOOL![]()
дали ше бегаш или не
зависи от даскалото... ако му е сериозна политиката
и ръководството.. бараш меча ...![]()
а иначе за последно целия клас се събрахме за класното по литература![]()
Не.Бягала съм няколко пъти,само когато ще ме изпитват,а аз не съм си учила..![]()
Всичко си е за нас-като бягаме,правим кофти на себе си
![]()
бе всеки бяга от час -->който ти каже обратното-->не му варвай.Дори и най-примерните го правят.А колкото до това да се отнасям сериозно към учлището мии до мин година не/бях пред изключване/с около 200 и нещо отсъствия/ама тая година се постегнах "малко"...
![]()
Еми..бягам...,гонят ме от часове като се лигавя..лазя по нервите на даскалите..Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
am az u4a v edno to nai-elitnite u4ili6ta v pld...ruskata gimnaziq![]()
![]()
ama ve4e iztre6qh tam de
![]()
ma nvm....
ta..imam 22 4asa sedmi4no s klasnata mi...po 4,5 4asa naden...smisyl...v pon samo 2 s neq...vyv vtr 7 vyv ptk ,srqda-4,4etf-4 ii v ptk -5 ii nqma kak da bqgam shoty...prosty ako izbqgam ot edin 4as i kfo she pravq drugite 3,4 4asa.. :d
she mi mrynka i she zvynne na nashte..ama mn 4esty si pozvolqvam naposledyk da kazvam 4e mi e losho i celiq den Dji pity dava belejka ii..
ama ina4e...taq godina imam samo 1 neizvineno
.....ii to mi beshe po nqkfa typa pri4ina..pak ne bqh izbqgalaa
typa raota..aa ina4e da me gonqt...nas ne ni gonqt..nie sme nai-loshiq klas...ii si4ki sa dignali ryce ot nas...i sa svinali kat ogovrim ve4e
xaax pyk i mom4etata govorqt poi4e ot mene....ii...men ne me gonqt.. :d 4at pat da kajat: vesela...i da me izgledat ..
tfa e.. i az ''uj'' mlykfam..
![]()
awe...bifa...mnoy dyrjat v nashto daskalo...ama se pak...sfikfa se...ponqkoga bqgame celiq klas..
ot nqkoi predmeti det ne ni se zanimaa da gi slushame daskalite
i te nishty ne ni kazvat...samo det celiq klas shtqhme da sme na syvet s posledno preduprejdenie..ama..nqma kak da stane..shoty she stanat 7 klasa..i samo 1 s nemski..a te trqa da sa 2 klasa s nemski
![]()
![]()
И бягам, и са ме гонили. Тази година за втори път ме гониха от час. С приятелката ми се бяхме разлигавили много здраво и като ни изгоне, вместо да се посъвземем ни стана още по- смешно. А за бягането- винаги бягам, когато не съм подготвена за часа и знам, че ще правим контролно или ще изпитват. Отсъствията не правят успеха- по- добре неизвинени( или извинане с бележка) отколкото слаба оценка.
бягам от часовете.даже вчера класния ми каза,че скоро сигурно ще си говори с нащеа относно гоненето-във вторник тая по немски ме изгони,заради едно момче,само че аз не излязах
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
не бягам и не ме гонят...иначе се е случвало целият клас да избяга и аз с тях,естествено![]()
someone else...
От културните ученици съм , тъй като винаги съм подготвена за час и не виждам причина да бягам ! Във всеки час ми е интересно , независимо колко е лесен или труден материала ! Никога не са ме гонили или наказвали в час , защото се държа прилично и не се правя на интересна като повечето ми съученици !![]()
Тази година нямам спомени да са ме гонили, но миналата редовно киснех по коридорите, все някаква простотия бях изтърсила, па ме гониха даскалите. Сега съм се кротнала.
Дали бягам от часове, мда, понякога, но когато избягам, намирам бележка, поне в повечето случаи.
от време на време , но преди да се бяга почва едно голямо смятаме минал ли си нормата ила не си.
Мен от час рядко могат да ме изгонят , но ми се е случвало аз да изгоня учител . На наще даскали директорката им е казала когато не можело да се работи в час , просто да си излизат . И аз ги подлудявам .. а те си излизат . А за бягането - не бягам от часове , по скоро закъснявам всеки час , но не бягам .
Ne bqgam ot 4asove.
Offfff skuka..........
BQGAI ZA ZDRAVE DAJE OT 4AS TOVA E DEVIZA NA NA6IQ KLAS!!!!!!
mi precenete imam 100 izvineni i 14 neizvineni i ot edna sedmica ne sam hodil a klasami e edin ot nai seriozniq![]()
ot na4aloto na godinata sme se sabirali celiq klas 10-tina pati nai mnogo
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не са ме гонили, но няколко пъти съм бягала заедно с целия клас.
Ami da bqgamimam 4 i 1/3 neizvineni i 98 izvineni
8 i 1/3 neizvineni i 308 izvineni![]()
i sym pylen otli4nik,sam smqtai![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ами днеска избягах от последните 4 часа.ей ся питах дали са ми писали отсъствия - ми не саизвинени не знам колко имам,обаче неизвинени са 4 и 1/3
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Бе ти....??? :O:O:O Сорка ма или си някво задръстено зубар4е или нз... Тва е нереално! :PПървоначално написано от dark_sw
![]()
Имам 150 извинени отсъствия по дневник, ама реално са поне 250. Причини: хроничен мързел и тежка форма на алкохолизъмА като се замисля какво добро дете бях
![]()
ne bqgam i ne me gonqt ot 4asovete (vse o6e)![]()
(sun)~{}*
няколко пъти съм ходила само за 1-2 часа и послее съм се чупилаама не мога да си позволя да го практикувам тва често, щото ще земат да ме изхвълят от даскало и тогава стаа лошо
![]()