От край време съм в няккакво много странно състояние..все едно сънувам някакъв кошмар и искам да се събудя..преживявам ужасни разочарования от света последните 3-4 години..сякаш не принадлежда на това място, където живея.. сякаш искам да съм някъде другаде, само не и тук ! Не мога да понасям всичко, което се случва около мен..Виждам какъв е света и това ме убива..ще кажете-добре дошла в реалния свят,свиквай! Но не ми се иска да е така..Абсолютно сама съм..имам само родителите си..не знам какво е да имаш приятел..не знам какво е да споделяш с някого..не знам даже какво е да общуваш нормално..и защо така? Защото съм се затворила в себе си от край време и съм като някой призрак,който хората не забелязват..искам да бъда част от техния свят,но не става по изкуствен начин..сигурно съм прекалено наивна,макар и на 18.. не знам доста неща за живота още,но това не ми пречи да се отчайвам...от хорската злоба,от неебателността им..виждам как някой страда и как на останалите не им пука..защо? Защото сме живели в егоистичен свят? Съжалявам,но не мога да мисля само за себе си...в същото време не мога и да си показвам отношението към околните..сиг ме смятат за тотално забила,глупава,смешна и отдалечена от нормалния свят,а може би съм и такава,защото от край време точно така се държа,а се държа така,защоото така се чувствам..да,тийнейджър съм,но не съм живяла като такава..от малка имам семейни проблеми(нашите се карат) и може би това ме е накарало да се превърна в толкова изолиран индивид..не знам,но само знам,че хората странят от мен..а аз не знам как да ги накарам да повярват в мен...боли ме,че има толкова много отрицателни неща в нашето общество..боли ме и не мога да приема всички негови недъзи..може би затова се цепя от колектива,но нали знаете,че който се цепи от колектива,колектиава му го нацепва колективно..нещо такова се получава и тук..не знам вече как да се държа,изцяло съм изгубила своята идентичност, не знам къде съм, не знам накъде съм тръгнала, не знам за каквод а се боря..само знам,че потъвам в отчаяние,чувствам се ненужна и отблъсната от тоя свят..искам целия тоя ад да свърши..кога,по дяволите ,кога??? Някакъв съвет ?